sâmbătă, 6 martie 2010

Supa de curcan

Pentru supa asta am folosit un gat de curcan pe care l-am fiert intai si apoi am adaugat legumele taiate dupa preferinta: morcovi,pastranac,radacina de patrunjel,o jumatate de gulie mica,cateva floricele de conopida.Cantitatea de legume o apreciati dupa volumul de supa pe care-l doriti.Fierbeti toate impreuna ,potriviti de sare ,iar dupa ce ati inchis focul adaugati patrunjel tocat.
Serviti cu fidea sau galuste de gris si ardei iute ,daca va place.

6 comentarii:

  1. mama, da ce bine arata... si pe frigul asta as manca vreo 2 castronele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. faina reteta.vreau si eu sa gust!pup pansy

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe aripi de primavara
    8 Martie lin coboara
    Si in a lui privire
    Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)

    RăspundețiȘtergere
  4. une savoureuse soupe bien parfumée comme je les aime
    bonne fête à toi et à bientôt

    RăspundețiȘtergere
  5. Pansy, minunata aceasta supa, si noi suntem topiti dupa ea. Bine te-am gasit :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...