joi, 15 aprilie 2010

Bruschette cu rosii si mozzarella


Bruschettele sunt un fel de mancare rapid si gustos,pentru mic dejun sau cina.
Cele mai simple sunt cele cu rosii,dar se pot face cu ce fel de legume va trece prin cap.Prajiti painea,o frecati cu usturoi,o stropiti cu ulei de masline si acoperiti cu  legume,branza si dati la cuptor.

INGREDIENTE:

-4 felii de paine
-2 rosii marisoare
-2 felii de mozzarella
-1/3 lg busuioc
-sare,piper
-ulei de masline
-parmezan ras
-2 catei de usturoi

MOD DE PREPARARE:

Se prajesc feliile de paine in toaster,dupa care se freaca cu un catel de usturoi taiat in doua.
Rosiile (1 rosie mare la 2 felii de paine ) se taie cubulete si se amesteca cu mozarella taiata si ea cubulete,busuiocul, sare si piper.


Feliile de paine usturoiate se stropesc cu ulei de masline si se acopera cu amestecul de rosii,se presara cu parmezan,dupa care se baga la cuptorul cu microunde pentru 2 minute la temperatura medium high.In lipsa cuptorului cu microunde se pot pune in cuptorul aragazului preincalzit la maxim,pentru 10-15 minute,cred,pana se topeste branza si rosiile capata o culoare frumoasa.


2 comentarii:

  1. foarte gustoase.eu mai degraba le fac la ora ceaiului care la noi ,nu imi explic prin ce minune,e ora gustarilor si singurul care poate lipsi fara probleme e ceaiul,niciodata nu pot lipsi gustarile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac la nebunie bruschettele, ale tale arata de nota 10. Bravo!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...