luni, 13 septembrie 2010

ustensile noi

M-am gandit ca un post cu ustensile de bucatarie nou achizitionate este interesant,(tuturor de pe aici ne place sa cercetam raioanele de profil ale magazinelor ) asa ca incep cu ce am achizionat in ultima vreme

-aveam masuri ceasca (cup) si lingura,lingurita cu subdiviziuni,de la prietenele mele Diana si Sorina(doar ca astea ale Sorinei sunt foarte bune si solide,marca kitchen aid ).Dar am gasit la carrefour aceste masuri,mi-a placut culoarea si pretul (cele mai ieftine, complete si aratoase de pe piata-au costa 7 lei si un pic).Sunt utile mai ales daca incerci retete de site-uri americano-englezesti.
 -la Ikea am gasit aceste clame pentru prins pungi de alimente desfacute. Sunt 2 marimi(cam 5 cm si de 10 cm),cate 10 cred din fiecare,nu le-am numarat,dar le consider utile.Au fost cam scumpe :12 lei parca,Am vazut si la metro s-au selgros,cate 10 mari cu 5-6 lei.Nu sunt sigura,dar m-am gandit ca e cam mare diferenta de pret,desi astea de la ikea par mai solide.
 -astea sunt vedetele :tava de tarta cu fund detasabil,de la Kaufland ,da' scumpa (in jur de 35 de lei),forme de tarte cu diametrul de 10 cm si inaltimea caam de 2 cm,par a fi aceeasi marca cu forma de tarta( 5 buc la 26 de lei ).Astea au fost scumpe,am incercat azi formele mici si s-au comportat foarte bine,sunt antiaderente.
-forma de guguluf cumparata de la un magazin de cartier (titulescu,la piciorul podului nou) 16 lei.
Acuma v-as sfatui si pe voi sa faceti un astfel de post pe site-urile voastre,ca sa aflam ce si cum  ati cumparat si de pe unde.Si ma gandeam si nu numai la ustensile ci si la diverse ingrediente,mai putin uzitate.mai ales ca noi nu avem magazine specializate ca cei din afara romaniei.

19 comentarii:

  1. Looks like you had a very successful shopping trip. All your new pans and measuring cups! Awesome.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti sanatoasa Pansy.
    Buna ideea ta.
    Sa ai o saptamana faina.

    RăspundețiȘtergere
  3. de mult vreau eu sa ajung pe la Ikea si ma enerveaza de mor ca nu au decat in Bucuresti si ca nu livreaza prin posta ... poate prin 2012 :P.... in afara de asta ma gandeam si eu la postari cu ustensile de bucatarie noi, dar, recunosc, am fost delasatoare si inca nu am pus in practica PS: ai un raspuns pt masina de taitei la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folositi cu mare placere. abia astept primul guguluf sa-l postati aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu n-am ami achizitionat in vara asta, nimic in afara de forma de guguluf, pe care am si probat-o. Am postat la vremea respectiva, rezultatul!
    Caut si nu am vazut, tavi cu forme de tarte. Mi se par mai usor de manevrat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pansy.....tu vrei sa-mi faci singe rau? Nici nu indraznesc sa ma gindesc cite mai ai!Cite nu-mi doresc ,dar cind intru prim magazine si vad cit de scumpe sint si la cit de limitat imi este bugetul....prefer sa nu ma mai uit.
    O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu mare drag!!!!
    Boala asta este maaare...si eu cu greu rezist tentatiei de a cumpara de fiecare data cand intru pe acolo!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc fetelor.

    Mari draga,tavi cu forme de briose sunt este tot :metro,selgros,real,kaufland,magazinul asta de care spuneam de pe titulesc (la piciorul podului nou,spre grivita).acuma trebuie sa cauti sa vezi ce pret iti convine.
    cele mai ieftine hartii pentru briose sunt la carrefour .in jur de 1,5 lei 70 de bucati.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu-i nimic pansy,mie nu-mi place ciorba de burta,mama asa stie reteta,asa ii place si asa o face :))cat despre dresul cu ou si smantana, sa stii ca am vazut foarte multe variante de ciorba de burta,dar aproape toate contineau acest dres din ou,am vazut multe pe net,multe prin carti...acum fiecare cum stie.multumesc ca mi-ai impartasit varianta ta

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce idee buna ai avut! Asa am aflat si eu de "cups" ca ma intereseaza si nu gaseam pe nicaieri. Merci!
    Sa le folosesti cu spor!

    RăspundețiȘtergere
  11. craito,noi sa fim sanatosi sa putem manca ciorba de burta !

    RăspundețiȘtergere
  12. multumesc edith!pai ideea postului a pornit d la masuri,pentru ca stiam cata lume ar vrea si nu gaseste.am mai vazut pe la ikea,dar erau scumpe si nu asa complete ca astea.si nici macar nu erau dragute.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu clestisori din aceia pentru prins pungi, sunt grozavi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am mancat verbul ;) voiam sa zic ca si eu AM clestisori!

    RăspundețiȘtergere
  15. Kadia draga ,sunt convinsa ca sunt foarte utile,ca altfel nu mi le cumparam. chiar merita !pentru pungile de orez,pesmet,stadidegris,etc.e grozav.s-a terminat cu moliile din camara.

    RăspundețiȘtergere
  16. Super ustensile! Merita toti banii. Ai un blog foarte elegant. O adevarata bucatareasa ce sa mai! Sa auzim numai de bine si spor la gatit!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...