joi, 21 octombrie 2010

Cadru dreptunghiular reglabil ptr prajituri


De mult imi doream o forma dreptunghiulara  reglabila. Lissa mi-a spus unde sa caut si am gasit : la penny market si ieftina pe langa toate alea.A costat aproape 7 lei !!

21 de comentarii:

  1. nu se poate folosii si fara cadrul de pe mijloc, sau asa e el si trebuie sa imparta neaparat prajitura in 4?

    RăspundețiȘtergere
  2. ba se poate folosi cum vrei,eu l-am pus asa, de exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pansy,multumesc de pont!azi ma duc si eu sa-mi cumpar!

    RăspundețiȘtergere
  4. Panssy, Lissa, multumim tare mult pentru pont.O sa merg si eu sa caut.Eu mi-am luat de la ei forma reglabila pentru tort acu ceva vreme cu 15 lei, super multumita am fost de ea.Daca as gasi si din asta as fi cea mai fericita!

    RăspundețiȘtergere
  5. aloo fetele, sper sa apuc si eu una

    RăspundețiȘtergere
  6. De data asta n-am avut noroc.Dar mi-au zis sa trec marti ca mai primesc ceva marfa.Daca nu incerc la Buzau sau la Braila, poate au acolo

    RăspundețiȘtergere
  7. pas mal comme moule j'aime beaucoup
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  8. lira,draga mea,am sa ma uit saptamana viitoare,spun asta pentru ca e departe de mine,cam la 10 km,dar ma ocup si daca gasesc iti cumpar

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa-l stapanesti sanatoasa si la cat mai multe bunaciuni!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc medi,inca nu am avut timp sa-l folosesc,da'evident ca urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  11. lira ,te anunt cand intru in posesie sa-mi trimiti adresa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am unul cumparat tocmai de la sarbatorile de iarna tot de la Penny :) ieftin si la indemana ,tot atunci am gasit si rotund dar si inima ..si astea tot reglabile.La noi nu se mai gasesc demult :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu vreau sa va descurajez, insa am cumparat se eu de la Penny (locuiesc in Germania de aproape 3 ani) produse Casa Linga si cele metalice au ruginit, iar cele antiaderente...numai asa nu erau. In fine, asta-i experienta mea, Doamne da sa fi fost exceptie la mine.
    Mult succes cu blogul, ca tare apetisant mai este:).

    RăspundețiȘtergere
  14. as vrea sa te rog, daca mai pastrezi cutia(ambalajul de la cadru), sa-mi spui codul de bare, sa verific la celelalte magazine din tara, poate mai gasesc ratacit pe undeva. am intalnit o vanzatoare mai binevoitoare la penny s-a oferit sa ma ajute. felicitari pentru blog. ai retete minunate. te pup, dana.

    RăspundețiȘtergere
  15. cadrul este marca "casa linga".acuma eu iti pun aici toate numerele ce sunt pe cutie : codul de bare 4388813314719,iar deasupra e o eticheta cu 3009 si dedesubt 0408320.Eu am fost vara asta la penny in mangalia si nu se gasea nimic de genul asta.penny din bucuresti e departe de mine,dar am o pritena a unei prietene,care merge pe acolo si am sa-i dau tema de cercetare si daca imi dai coordonatele tale iti transmit veste.adresa mea este getacip@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  16. Liana draga,cadrul meu cumparat de a penny e perfect,nu a patit nimica.

    RăspundețiȘtergere
  17. Lira nu am mai gasit de .loc ,m-am uitat si anul asta la mare,la mangalia si nu era.rau imi pare ca nu am reusit sa gasesc.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...