joi, 7 octombrie 2010

Muschiulet de porc umplut cu gorgonzola

 Un fel extrem de gustos.Alaturarea cu branza gorgonzola ii da o savoare deosebita.
INGREDIENTE:
-2 muschiuleti de porc
-75 g gorgonzola (jumatate de cutie )
-ierburi de Provence
-unt
-sare,piper si ce condimente mai doriti dumneavoastra

MOD DE PREPARARE :
 -muschiuletii mei erau cam mari asa ca i-am portionat in 3,apoi i-am crestat pe lungime.iam stropit cu sos soia,piper,i-am presarat cu ierburi de provence si i-.am umplut cu gorgonzola,apoi i-am inchis cu o scobitoare.
-am incins vasul zepter,sau tigaia aderenta,sau gratarul,dupa preferinta,cu o nuca de unt,am presarat muschiuletii pe deasupra cu condimente,mai iuti si i- am fript ,4 -5 minute pe fiecare parte (pana carnea se albeste pana la mijloc).In privinta condimentelor,puteti  improviza dupa dorinta.
 -untul si gorgonzola care se topeste fac un mic sosisor foarte gustos.
 -serviti cu o salata sau garnitura dorita.
-o imbucatura si pentru voi !

7 comentarii:

  1. Multumesc de tratatie, m-am servit deja :)
    Stiu cum e si mi se pare un deliciu culinar. Eu l-am servit cu ciupercute in sos de smantana cu gorgonzola si un vin alb demi si a mers de minune.
    Te pup si iti doresc o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. dana draga si eu sunt fan gorgonzola.cred ca a fost grozava cu ciupercutele cu sosul ala delicios.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pansy pune o portie bine, bine deoparte ca miercurea viitoare iti bat la usa:) arata bestial. Pups

    RăspundețiȘtergere
  4. yafa,tu ma minti !adevarat ? abia astept !

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce grozavie acolo in farfurie.Un adevarat festin culinar.

    RăspundețiȘtergere
  6. draga haplea,cum am mai zis am devenit fan gorgonzola asa ca o incerc cu toate cele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...