joi, 14 octombrie 2010

Prietenii legate pe internet

Sunt emotionata,surprinsa si fericita.Blogoreala asta mi-a dat ocazia sa cunosc o multime de oameni.Din primele zile m-a surprins dorinta sincera de comunicare.Am fost tare fericita cand am primit primul premiu virtual.cred ca de la Sarah.nu stiam sa-l descarc, nu stiam nimic.Dar am  fost tare fericita .Oi fi eu prea batrana ? nu ma simt.Am  avut si o experienta nefericitaa cu surac,am facut niste comentarii pe blogul lui ,dupa care mi-a interzis accesul.asta mi s-a parut din cale afara .de comunist natioanlist,lasa comenraiile xenofobe facute pe blogul meu..adica mi-a interzis posibilitatea de a face comentarii.Eu vad aceste comentarii ca pe ceva benefic,in nici un caz distructiv.Dar sa lasam aceste pareri pentru alta data.Acum e vorba de o persoana extraodinara care mi-a facut un cadou minunat fara sa ma cunoasca .Traieste undeva la capatul  lumii ,unde rasare soarele,in Japonia

Blue eyes,pazea,ca am sa fac toate retetele tale japoneze.
Am primit sos de soia ( nu l-am deschis inca ,e posibil sa fie un  fel de teryake sauce,ca zice ca e all pourpose ),mirin (vin de orez) ,sake pentru gatit,un sos care cred ca e foarte bun,blue eyes zice ca  pentru pane-uri si oua,ceai verde,am sa fac din nou prajiturica mea cu ceai verde,si niste mici fursecuri japoneze.marturisesc ca mi-au placut cele cu scortisoara si ghimbir.da' mai cred ca tot noi romanii si balcanicii avem cele mai gustoase si inventive prajituri.Ca sa nu spun ca pana sa fac poza,ai mei numai la prajituricile alea le umblau ochii.

28 de comentarii:

  1. sau cadou,sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc fetelor,ochisori albasrtii e de vina.sunt curioasa daca baietelul ei are ochisori albastii

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca a fost un cadou exact pe sufletul tau ;-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Yum, numai buntatati! Sa le folosesti cu spor! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. merci edith,saptamana viitoare ma apuc de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari pansy, asteptam sa iti vina inspiratia :)

    RăspundețiȘtergere
  7. lira draga,inspiratia o am de la blueeyes

    RăspundețiȘtergere
  8. Pansy... spor la retetele japoneze... sa iti iasa tot ce vei incerca... Am luat si eu premiul de la tine... si l-am pus la subiectul cu tortul "inimioara mea"... asta am intentionat de camd am vazut premiu, dar cu scuzele de rigoare, eram atat de grabita sa pun postarea cu tortul... ca am inchis-o repede cand am terminat!.. Te pup si multumesc pt premiu...

    RăspundețiȘtergere
  9. Pansy,ma bucur ca ai intrat in posesia pachetului,de obicei ,la posta aici ni se pune in vedere ca sunt cate-odata probleme in Romania cu livrarea pachetelor si am stat cam pe ghimpi pana sa aud ca l-ai primit.
    MA bucur ca ti-au placut si sper sa le folosesti cu placere.
    La salata de moyashi ,nu cred ca mai trebuie sa fierbi daca sunt din conserva,totusi recomand sa le oparesti putin pt a nu avea gustul de conserva.
    Teriyaki merge cu orice fel de peste(dupa parerea mea) care rezista la fiert si nu se sfarama.
    Teriyaki merge foarte bine cu pui(pulpa de pui dezosata)
    Soy sosul acela este unul cu nivel de sare redus .La retetele Jp din cauza ca se pune Soyu nu mai este nevoie de adaus de sare la prajire sau fierbere.Daca-mi mai amintesc ceva ,revin!O zi buna alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Aaa ,baiatul meu are ochii caprui inchisi...as fi vrut eu sa fie albastrii.CAnd l-am nascut a fost primul lucru care l-am facut,am verificat culoarea Ochiilor.Poate la urmatorul cu putin noroc ca Japonezi astia sunt mai tari !

    RăspundețiȘtergere
  11. multumesc ochisorilor pentru precizari.
    ar fi fost tare un japonez ,mic cu ochi albastrii !un an de zile am tot sperat ca baiatul meu sa aiba albastro-verzi cum are sotul meu(ca eu tot bleumarin ii vedeam).a fost sa fie cu ochii negri mai mult ,decat caprui ca ai mei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Blueeyes,am uitat sa te intreb,inca nu l-am desfacut sa vad ce gust are,sosul pentru snitele sau oua se pune in compozitia de snitele sau pe deasupra?

    RăspundețiȘtergere
  13. Pansy, ce ore inaintate sunt cand postezi tu!
    Ma bucur pentru tine, ca ai primit asa un premiu(cadou) frumos si gustos!

    RăspundețiȘtergere
  14. felicitari!chiar meriti asa un cadouas...si eu ti-as fi trimis...chiar mi-a trecut prin cap sa iti trimit niste slana de la noi ca tot spuneai ca-i scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Tonkatsu sos il pui deasupra,inainte de a servi preparatul.E delicios,eu il ador.Iti recomand sa incerci snitelul asta Japonez,parca are alt gust decat ce facem noi in bucataria Ro.Numai ca Japonezi folosesc un pesmet mai mare decat cel care il gaseti la noi pe piata.Este uscat cred natural(ca la taiteii de casa) ci nu prajit.
    In fine,iese ceva de genu,la exterior este crocant iar in interior carnea este foarte suculenta si frageda.Eu il mai pun si peste ouale ochi la micul dejun.....dar sunt sigura ca ii gasesti tu si alte intrebuintari.
    Soy sosul nu este teriyaki sos,este pur si simplu sos de soya.
    Aaa,salata de moyashi o mai poti pregati simplu cu o conserva mica de tuna in ulei si putin suc de lamaie,sare ,piper.....
    Weekand placut alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  16. félicitation pour les cadeaux tu les mérites énormément
    bonne journée

    RăspundețiȘtergere
  17. Bravo pour ces cadeaux.
    Tu sauras très vite utiliser tous les produits pour faire de bonnes recettes.
    Bon week-en et à bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitari pentru cadou si abia astept sa vad minunatie de retete ce-o sa iasa din manutele tale! Pup o Panseluta harnicuta :-)

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari pentru cadou!si la cat mai multe retete!
    Multumesc pentru premiu cei drept cam tarziu il iau .te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Panseluta, foarte bine ca ai lasat deoparte unele neplaceri, pentru ca lucrurile frumoase sunt mult mai multe! Felicitari tie pentru ce ai primit si lui Blueeyes pentru ideea minunata.

    RăspundețiȘtergere
  21. multumesc fetelor pentru vizita,cat de curand am sa incep sa folosesc si aceste noi ingrediente.am avut un weekend cam aglomerat si nu am avut timp de blogareala,da' mi-am revenit.

    RăspundețiȘtergere
  22. draga mea blueeyes,esti tare draguta si iti multumesc pentru toate precizarile.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai observat? A venit Toamna, afara ,in blogosfera si mai ales in Dulcea Romanie.Si nu asa cu traista goala ci cu o noua provocare " nuci si usturoi" :)Te astept sa ni te alaturi :)

    RăspundețiȘtergere
  24. pupu-te boscodino,acu' ma duc sa vad ce culoare de manusa ai aruncat.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...