sâmbătă, 19 februarie 2011

I'm back!!!!!!

Gata,prohibitia IT la mine in casa s-a incheiat in sfarsit.Cat o sa tina nu pot sa stiu. Dar acum imi merge in sfarsit calculatorul.Nu am pierdut poze, ceea ce ma bucura, evident.Ma bucur sa revin printre voi.

A propos de creieri ,postarea dinainte, acum vreo 13-14 ani, ne-am cumparat noi masina Dacia break si am plecat intr-o duminica dimineata in rodaj la Slobozia,ca soseaua aia era noua si acolo erau banii nostrii.Am oprit la carciuma hotelului principal din oras,foarte simpatic de altfel cu stitul lui  rustico-elegant(?!),urme ale petrecerii de nunta de cu o zi  in urma..Nu eram decat noi si inca vreo 4 ametiti(nepunand la soteala si chelnerii) si am comandat creier pane si salata.Cred ca pe vremea aia nici nu era bere fara alcool.Ca,fie vorba intre noi nici vin sau vodca fara alcool inca nu exista!.Vine chelnerul,cu o figura cam descompusa si ne aduce niste farfurii aratoase.Ne apucam sa mancam,cand colo ce sa zic,mi s-a parut ca am ceva probleme cu papilele gustative.Ii intreb pe Dinu  si Tudor daca am eu vedenii gustative.Ei bine nu ! Bucatarul era cam beat dupa nunta din noapte trecuta si in mod clar in loc sa puna sare a pus zahar.Si in zi de azi,Tudor se codeste sa manance creier.A fost un soc gustativ pentru el,.care nu mancase creier pana atunci.Avea vreo 7 ani la vreamea aceea.
Asta ca sa spun din nou ca,creierul trebuie gatit cu aplicatie,ca sa scapi de gustul fosfolipidelor din el.Adica  trebuie sa-i pui otet sau zeama de lamaie la preparare.Si atunci cand e servit trebuie sa fie servit oricum cu felii de lamaie sau otet balsamic ,ca mie asta imi place.Dar e drept ca nici otetul de vin alb nu e de lepadat.

ELENA DRAGA MEA DRAGA, SIGUR CA GATESC EU CREIERUL CAND VENITI  TU, MARGOT SI ZAZUZA,DA' VOI VENITI CU VINUL !!!!! ABIA ASTEPT SA VA PRIMESC !!!!! ACUMA POT SA ZIC CA SALATA O S-O FAC TOT EU !!! MARTURISESC CA AS ASTEPTA-O SI PE ALISON CU SALATA EI !

7 comentarii:

  1. draga pansy,bine ai revenit,ma bucura sa-ti simt iar verva in blogosfera !haioasa intimplarea povestita,parca ar fi caragiale pur.cit despre salata,cu drag as face-o pt. voi toate si as ciocni un pahar de vin rosu ,toate imi sunteti apropiate si dragi.dar na,distanta,job-urile si mai ales micutul meu(care acum e tare febros si nazuros)ne tin inca departe...dar poate vreodata s-o implini si ast vis,eu sunt optimista!
    ps:eu creier nu pap de ceva anisori,iti voi spune eu intre 4 ochi motivul!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. alison draga ,sa stii ca micutii nu sunt exclusi din aventura,chiar ii dorim ,problema e job-ul ! cu rerstul ne descurcam ! lasa ca nu-i musai sa fie creier ! asta era pretextul !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, da, doar pretextul! Ca avem noi creier destul, mai ales cand ne-om aduna atatea doritoare de o mancare aleasa, un ceai (a se citi vin!) si o vorbita...

    RăspundețiȘtergere
  4. elena draga,imi place provocarea ceaiului bun ! dar asta schimba tot ! da'cred ca ne descurcam !ca doar ca de aia batem din gura pe aici !

    RăspundețiȘtergere
  5. bine ai revenit, deja ma impacientasem ce e cu tine! s-a facut, dragelor, vin cu vin :), austriac, cum altfel, ca aici unde locuiesc eu e o zona viticola, se produc niste soiuri absolut minunate! alaturi de bucatele voastre o sa fie minunat! radem noi radem, da'zic la vara ce-ar fi sa ne mobilizam sa ne vedem? dupa 8 iulie asa, ca sa fiu si eu in vacanta :)). va pup pe toate, Pansy, topai de bucurie ca te-ai intors. hahaha, si mi-a placut si povestioara :)))))

    RăspundețiȘtergere
  6. zazuza,tare mi-ar place sa ne vedem.chiar daca voi fi in concediu la mare,ma intorc pentru o zi, doua sa ne intalnim cum a zis elena.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...