marți, 20 noiembrie 2012

Spaghete cu sos de branzeturi


Paste,deci o mancare rapida, dar cu un sos extrem de gustos.Am gasit branza chedar picanta la Lidl,fusese saptamana mexicana.O branza aromata, foarte picanta si foarte buna.Din pacate nu se gaseste tot timpul.
Baza sosului ramane gorgonzola,in rest ,liber la improvizatie!
INGREDIENTE :
-400g spaghete
-o ceapa mica
-2 catei de usturoi
-un ardei iute (optional)
-100 g salam picant
-100 g gorgonzola
-50 g mozzarella
-1/4 ceasca branza chedar picanta, taiata cubulete
-1/2 ceasca parmezan ras
-6 frunze de busuioc verde
-400 ml smantana de gatit (lichida)
-sare,piper dupa gust
-30 g unt

MOD DE PREPARARE :

1.Se taie ceapa marunt,usturoiul si ardeiul iute felii, salamul bucatele.
2.Se fierb spaghetele conform indicatiilor de pe pachet
3.Intretimp se topeste untul ,se adauga ceapa usturoiul,ardeiul iute si salamul si se calesc impreuna timp de un minut

4.Se adauga smantana,se aduce la fierbere si se adauga branzeturile taiate bucatele.Se fierbe usor pana se topesc branzeturile,se potriveste gustul de sare si piper, apoi se inchide focul si se adauga frunzele de busuioc tocate

5.Se servesc spaghetele cu sosul de branzeturi deasupra si se decoreaza cu frunze de busuioc verde.

14 comentarii:

  1. Buna de tot, musai sa fac si eu azi!

    RăspundețiȘtergere
  2. La spaghete hop si eu,,,,,,nu am facut de mult paste,asa ca sun la usa,,,,puppp!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ma abtin ca sunt picante si doar ce am scapat de o criza de ulcer. Dar tare mi-ar place!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mari,poti folosi branzeturi care nu sunt picante si iese la fel de bun!

      Ștergere
  4. O portie dubla, vreau si eu:)!Super delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Muy sabrosos Pansy es todo una delicia me encantan las pastas,abrazos y abrazos.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...