luni, 26 august 2013

Pansy's recipes la Electrolux Taste Festival


Electrolux Taste Festival of Roma ! Un vis ce poate deveni realitate .Adica Electrolux , provoaca iarasi bloggerii culinari la un concurs inedit cu tema "Standul meu culinar la Electrolux Taste Festival".
Intai de toate, ce este Taste Festival ? Este , de fapt sunt, o serie de evenimete gastronomice de exceptie,organizate in diferite capitale europene :  de la Stockholm, Oslo, Dublin şi Londra la Helsinki , Milano, Roma şi Moscova , la care Electrolux este partener oficial.Participantii la aceste evenimente sunt in general restaurantele importante, cu stele Michelin, ale tarii organizatoare, chefi de renume, furnizori importanti ai industriei restaurantelor, cum este Electrolux. 
Degustarile creatiilor culinare, a vinurilor , prezentarea utilajelor de ultima generatie, demonstratii de arta culinara sustinute de nume mari ale industriei de profil, iata cateva din actiunile ce au loc la un astfel de festival. Trebuie sa fie o experienta culinara remarcabila simpla prezenta acolo!
Si ca un exercitiu de imaginatie, Electrolux ne propune de data aceasta sa ne inchipuim ca am fost invitati sa participam la un astfel de festival si sa ne ocupam nu numai de ceea ce facem noi in mod obisnuit , adica retete, ci sa proiectam intreg procesul necesar unui astfel de participari: organizare, decorarea standului, promovarea produselor. O adevarata provocare ! Pe care am acceptat-o, asa ca am sa incep cu primii pasi pe care cred eu ca i-as face intr-o astfel de situatie :

1.Intai de toate, trebuie sa ma informez asupra conditiilor de participare, din acestea decurgand urmatorii pasi de indeplinit: dimensiunea si pozitia standului, chiria lui, accesul la utilitati, eventualele utilaje disponibile (daca este cazul). Daca sunt de acord cu oferta, imi inscriu participarea
2.Dupa ce studiez piata locala, alcatuiesc lista preparatelor ce le voi pregati si le voi promova in cadrul standului meu.Adica stabilesc tema participarii mele.
3.In concordanta cu tema culinara, voi stabili, designul standului si tot ce inseamana promovare si marketing, dar despre acest punct pe larg in etapa urmatoare.
4.E timpul pentru alcatuirea bugetului participarii pe sectiuni :cheltuielile legate de chiria, amenajarea si promovarea standului, cheltuielile cu ingredientele, cazarea, transportul, personalul ajutator. Sper din tot sufletul sa nu-l depasesc.Asta va fi partea cea mai delicata.Dar speranta moare ultima!
Ar mai fi o varianta, de criza, in care sa stabilesc bugetul de-ndata ce am acceptat participarea si tot restul sa se subordoneze deciziei luate, cu maxim de eficienta si calitate.
5.Dupa toate punctele acestea preliminare, caut sponsori si colaboratori care sa ma ajute sa-mi pun proiectul in practica.Sper sa conving Electrolux sa ma ajute cu utilajele sale minunate !

7 comentarii:

  1. Fetele mele dragi, succes va doresc ! ca si mie !!!!Afara ploua ! de Bacovia nu zic nimic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poeta cum esti ...:) sper sa ai succes!

      Ștergere
    2. Ooo Michetta ,ce caracterizare,ca sa zic asa ! Multumesc mult pentru urare

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc Alexandrina,am nevoie ! temele sunt grele iar concurenta redutabila !

      Ștergere
  3. Va doresc succes maxim si sa va vedem la Roma !!Noua fata a blogului arata superb!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Mirela de urari.Ma bucur ca iti place noua fata a blogului

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...