vineri, 15 noiembrie 2013

Sote de curcan cu fasole verde si sos de bere

O sa spuneti ca-i o combinatie ciudata.Dar nu pot decat sa va contrazic, pentru ca rezultatul este unul foarte gustos si care merita incercat.V-am starnit ?

INGREDIENTE
-500 g piept de curcan
-2 cepe roşii
-250 g roşii cherry
-400 g fasole verde
-100 g şuncă afumată sau bacon tăiate cubuleţe
-30 g unt
-o lingură amidon sau făină
-250 ml bere
-250 ml supă de pui
-125 g smântână de gătit
-o legătură de mărar tocat

MOD DE PREPARARE:
1.Se taie pieptul de curcan fâşii ,se toacă ceapa, se taie jumătăţi roşiile
2.Se topeşte untul, se soteaza ceapa şi afumătura, apoi se adaugă pieptul de curcan şi se rumeneşte.
3.Se stinge cu bere şi supă, se adaugă fasolea şi se fierb împreună
4.Se adaugă smântana amestecată în prealabil cu amidonul, se mai fierbe un minut,apoi se adaugă roşiile,se asezonează cu sare şi piper şi se mai dă un clocot.La sfârşit se presară cu mărar verde tocat.
Poftă bună !

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...