Aperitive





-Bruschette  cu rosii si mozzarella








-Brie cu rosii uscate la cuptor                                                                                     







-Canapele cu creveti









-Chiftele de ovaz si ardei




-Chec cu ciuperci
-Chiftelute de dovlecei cu sos de ardei
-Chiftelute de dovlecei si cartofi cu salsa de porumb
-Chiftelute de porumb cu sos tzatziki
-Ciuperci umplute
-Coltunasi (wonton) prajiti ,umpluti cu porc si legume
-Cosulete cu humus
-Creveti picanti in doua variante
-Dovlecei de branza
-Drob de miel
-Enchiladas cu fasole si carne de vita
-Friganele
-Guacamole si un fel de buritos cu guacamole
-Hummus (pasta de naut)
-Hummus cu rosii deshidratate
-Hummus de mazare
-"Iarba de mare" cu migdale crocante
-Kebab cu sos tzatziki
-Lecso in varianta maramuresana
-Limba cu sos remoulade
-Melcisori cu tapenade
-Minitarte cu legume
-Minitarte cu pesto si rosii
-Minitarte cu vinete
-My funny Valentine
-Omleta inspirata de mirosuri
-Omleta rulata stil japonez (TAMAGOYAKI)
-Oua a la cocotte
-Oua a la cocotte cu spanac
-Oua in cuib de carnat
-Oua posate, cu iaurt (cilbir)
-Oua scotiene
-Pachetele de vinete
-Pasta de ardei copti(rapida si delicioasa)
-Pate fin de ficatei de pui (parfait de ficatei de pui)
-Pesto de leurda
-Placinta cu varza si praz
-Placinta dobrogeana sau creata
-Prune uscate umplute
-Rulada cu spanac
-Rulouri de dovlecei cu cas si ceapa verde
-Salata aperitiv cu morcovi
-Salata calda de spanac si ficatei
-Salata de naut cu spanac, chorizo si masline
-Salata de oua sau ce putem face cu ouale de Paste ramase
-Shakshuka
-Sparanghel alb cu sos de macris si tarhon
-Tapenade
-Tarta cu ceapa caramelizata si branza de capra
-Tarta cu legume
-Telina pane
-Tort-aperitiv cu zucchini
-Tzatziki
-Vinete cu sos de iaurt si tahini
-Vinete umplute
-Wonton fierti (coltunasi chinezesti cu carne si legume)
           







Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...