tag:blogger.com,1999:blog-8039621072050463505.post574289786838387068..comments2024-02-25T10:19:24.683+02:00Comments on Pansy 's recipes - Retetele Panselutei: Gem in vase zepterpansyhttp://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8039621072050463505.post-38029859714850218132011-06-03T19:58:54.178+03:002011-06-03T19:58:54.178+03:00Pansy, probabil gemul avea prea mult zahar...al me...Pansy, probabil gemul avea prea mult zahar...al meu se zaharisise...de la prea mult zahar!<br />In produsele "bio" de pe piata nu am incredere!<br />Problema e ca atunci cand luasem gemul ...era intr-o mai lunga calatorie in Italia si aveam pofta de o dulceata/gem ceva de fructe...asa ca am dat iama in rafturile unui supermarket si am luat un borcan...a fost destul de scump...acum imi pare rau, ca dehhh produsele romanesti au gust sunt parfumate si cu mult mai bune...si mai bun e cand le faci cu mana ta! de acum inainte, cand am sa mai plec in lungi calatorii un borcan cu gem, 1/2kg fasole, leustean si marar uscat le iau in valiza! te pup<br />Imi place reteta ta de somon in crusta ;)...delicious..as veni pentru o portie :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12912835927243719753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8039621072050463505.post-67367722355379250742011-06-03T17:10:53.047+03:002011-06-03T17:10:53.047+03:00Mihaela draga,eu zic ca nu e nevoie sa pui borcanu...Mihaela draga,eu zic ca nu e nevoie sa pui borcanul in ziare,e suficient sa-l pui de la inceput in apa si sa incalzesti apa la foc mediu pana fierbe,apoi la foc mic.Da' merge si incalzita in craticioara,la foc mic sa nu se arda sau la microunde.pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8039621072050463505.post-71997053660115864122011-06-03T17:05:45.949+03:002011-06-03T17:05:45.949+03:00Andrea Elena nu ma supar de loc ca ai raspuns tu.s...Andrea Elena nu ma supar de loc ca ai raspuns tu.si eu i-as fi spus acelasi lucru.la caldura zaharul se topeste.probabil ca a avut prea mult zahar de s-a zaharisit,de ce sa spun,eu nu am patit niciodata sa mi se zahariseasca gemul sau dulceata.mierea,da.sau probabil nu a avut zeama de lamaie,care impiedica zaharisirea.Cat despre gemul bio nu stiu e sa zic,trebuia sa te uti pe eticheta sa vezi ce contine.poate nu a fost bine fiert si nici bine sterilizat.Eu am parerea mea despre chestiile astea zise bio.noi daca mancam gemuri romanesti,in mare alor majoritate eu zic ca sunt bio.pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8039621072050463505.post-10966674817457446222011-06-03T08:54:22.028+03:002011-06-03T08:54:22.028+03:00Mihaela, pune gemul intr-un vas micut de sos cu 2-...Mihaela, pune gemul intr-un vas micut de sos cu 2-3 linguri de apa...sau borcanul invelit in ziare pe bain-marie! ...sauuu direct bocanul in microunde :) am testat chiar acum cu dulceata zaharisita de capsuni si a functionat!...termenul de valabilitate scris pe borcan poate spune daca mai este bun sau nu! dar daca a fost consumat din gem, si au trecut 3-4 luni....hmm am patit in iarna cu un gem "Bio", made in Italy, care dupa numai 2 saptamani emana un miros nu tocmai placut!....Pansy scuze mi-am dat si eu cu parerea! te pup! ma faci sa vreau si eu vase Zepter! un articol foarte bun! ....anul asta ma bate gandul sa fac gem de caise cu migdale...am auzit o grozavie si mai mare gem de smochine cu nuci....yammy!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12912835927243719753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8039621072050463505.post-72593994820147195132011-06-03T07:27:20.855+03:002011-06-03T07:27:20.855+03:00Pansy, multumesc pentru impartasirea secretelor ge...Pansy, multumesc pentru impartasirea secretelor gemului :) Eu nu cred ca o sa fac gem (nu am in plan cel putin, nu se stie pana la urma), dar voiam sa te intreb ceva daca poti sa ma ajuti: am un borcan cu gem cumparat, si sta in frigider de vreo 3-4 luni, este aproape intreg, acum am vazut ca este putin zaharisit, crezi ca mai este bun, mai ales daca il fierb cu putina apa, ma gandesc sa pun pe savarine. Faptul ca scrie "marmelada de visine" pe eticheta si apoi "made in macedonia" este alta poveste :))Mihaelahttps://www.blogger.com/profile/10068858963957779539noreply@blogger.com