tag:blogger.com,1999:blog-8039621072050463505.post8121852290148269775..comments2024-02-25T10:19:24.683+02:00Comments on Pansy 's recipes - Retetele Panselutei: Chiftelute suedeze (kottbullar)pansyhttp://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8039621072050463505.post-55799141945177057312017-02-05T13:15:13.299+02:002017-02-05T13:15:13.299+02:00Cred ca asa este, dar eu am vrut o varianta fara p...Cred ca asa este, dar eu am vrut o varianta fara prajire.In mod sigur gustul sosului este mai bogat.Multumesc pentru interventie, desi nu v-ati dat numele.pansyhttps://www.blogger.com/profile/11658044172856187185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8039621072050463505.post-47613878167968548912017-01-21T11:55:14.213+02:002017-01-21T11:55:14.213+02:00Chifteluțele suedeze se prăjesc întotdeauna în tig...Chifteluțele suedeze se prăjesc întotdeauna în tigaie, din 2 motive: <br />1. Sunt foarte mici și se pătrund repede, deci nu necesita coacere îndelungată la cuptor.<br />2. Resturile de carne ramase în tigaie de la prăjit sunt esențiale în gustul final al sosului.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01446501060307521931noreply@blogger.com