Pagini
(Mutați în ...)
Home
Aperitive
Supe/Ciorbe
Carne
Peste/Fructe de mare
Vegetariene/Garnituri
Salate
Paste/Pizza
Paine/Alte aluaturi
Bucatarie internationala
Conserve, Condimente, Sosuri, Creme
Dulciuri, tarte, placinte
Torturi
Bauturi
Gatirea Zepter
Ustensile &
▼
vineri, 3 decembrie 2010
Sos de visine si merisoare
›
Acest sos obisnuit in Transilvania si in tari germanofone,adica asocierea de dulce cu carne (culmea e ca acceptam asta in bucataria asiat...
9 comentarii:
Un alt fel de piure 2
›
Iata inca un alt fel de piure de cartofi,care poate fi servit cu friptura de curcan (cazul meu ) sau alt fel de carne.Nu e mare filozofie,da...
4 comentarii:
marți, 30 noiembrie 2010
Rulada de castane
›
Rulada asta foarte fina,gustoasa si as spune chiar speciala,o facea mama pe vremuri,cand ea mai gatea si locuiam la Baia Mare si pretul ca...
18 comentarii:
Tarta cu mere
›
Iata a treia prajitura din Top 10 : INGREDIENTE: Ingredientele sunt pentru o forma de tarta cu diametrul de 27 cm. -2 1/2 cesti (masura...
6 comentarii:
luni, 29 noiembrie 2010
Thanksgiving in Romania
›
Am sarbatorit sarbatoarea recunostintei,adica Thanksgiving,impreuna cu Alex,tanara minunata de care v-am mai spus si prietenii ei extraordi...
7 comentarii:
Triunghiuri cu mere si ciocolata
›
A doua reteta din topul celor 10 retete INGREDIENTE 250 g margarina Rama maestro (un cub) 200 g zahar praf ( 1 ceasca (cup)) 1 pliculet...
2 comentarii:
joi, 25 noiembrie 2010
Tarta cu biscuiti Oreo si crema de branza si ciocolata ( cheesecake cu ciocolata)
›
Alex hit again! mi-a dat aceasta reteta ,usor de facut( blatul e din biscuiti Oreo,de aceea este asa inchis la culoare,plus ca am facut ia...
16 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web