Pagini
(Mutați în ...)
Home
Aperitive
Supe/Ciorbe
Carne
Peste/Fructe de mare
Vegetariene/Garnituri
Salate
Paste/Pizza
Paine/Alte aluaturi
Bucatarie internationala
Conserve, Condimente, Sosuri, Creme
Dulciuri, tarte, placinte
Torturi
Bauturi
Gatirea Zepter
Ustensile &
▼
sâmbătă, 31 martie 2012
Pancakes
›
Luna asta am avut aventuri cu Provocarea secreta a Amei ,care mi-a repartizat blogul Danutzei : Vegetarian, gustos si sanatos . Alese...
6 comentarii:
Ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza
›
De mult nu am mai pus de-o ciorba aici pe blog. Dupa atatea mancaruri...!!! Ca sa ma conformez proiectului cu carne tocata,am facut o c...
15 comentarii:
duminică, 25 martie 2012
Curry de macrou proaspat (la cuptor)
›
Cred ca macroul este un peste pe nedrept neglijat.E prima oara cand cumpar macrou proaspat. Pot sa va spun ca mi-a placut.Mult ! S-a potrivi...
20 de comentarii:
vineri, 23 martie 2012
Shepherd's pie (placinta pastorului)
›
Am gasit reteta asta in Secretele bucatariei,sub denumirea de placinta bavareza cu carne.Am gugalit eu, sa vad ca ce si cum,n-am gasit aceas...
14 comentarii:
luni, 19 martie 2012
La multi ani Tudor !!!!!!!!!!
›
Astazi ,este ziua baiatului meu. Duminica,adica ieri, petrecere surpriza,(pentru mine),pentru ca initial imi spusese ca serbeaza weekendul ...
37 de comentarii:
miercuri, 14 martie 2012
Chiftelute marinate,alta varianta
›
Am inceput un proiect,asa se zice acuma,de revalorificare a carnii tocate.Am inceput cu friptura cu palarie si continui acum cu chiftelutele...
29 de comentarii:
luni, 12 martie 2012
Cupcakes cu lapte condensat
›
Am promis Kadiei ca am sa postez o reteta pentru provocarea ei,dar abia acum i-a venit randul.Asa ca i le dedic de Martisor ! Niste prajitu...
9 comentarii:
duminică, 11 martie 2012
Un premiu surpriza !
›
V-am spus ca am participat la un concurs organizat de Elecrolux ,cu tema retete traditionale din Moldova si Bucuvina ( reteta mea a fost sa...
6 comentarii:
marți, 6 martie 2012
Friptura de carne tocata cu palarie de rosii si busuioc
›
Am gasit reteta intr-o revista si arata asa frumos ca am zis s-o incerc.Binenteles ca am modificat-o dupa gustul meu ,a propos de condimente...
26 de comentarii:
duminică, 4 martie 2012
Aligot (piure de cartofi mai altfel)
›
Aligot e un piure specific zonei sudice a Masivului Central al Frantei si nu e altceva decat un piure de cartofi amestecat cu branza (Larou...
6 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web