Pagini
(Mutați în ...)
Home
Aperitive
Supe/Ciorbe
Carne
Peste/Fructe de mare
Vegetariene/Garnituri
Salate
Paste/Pizza
Paine/Alte aluaturi
Bucatarie internationala
Conserve, Condimente, Sosuri, Creme
Dulciuri, tarte, placinte
Torturi
Bauturi
Gatirea Zepter
Ustensile &
▼
sâmbătă, 31 mai 2014
Pui cu portocale si fenicul
›
O altă rețetă inspirată de Ottolenghi și adaptată la ingredientele ce le găsim noi aici.Singurele diferențe fiind faptul că neavând ara...
miercuri, 28 mai 2014
Porc Gongbao ( cu alune)
›
Puiul dar și porcul, creveții, cu alune sunt printre cele mai populare feluri de mâncare chinezești.Sursa mea de inspirație pentru ac...
2 comentarii:
joi, 22 mai 2014
Tort exotic de morcovi, cocos si ananas
›
Asta-i un tort foarte aromat si bun, a carui reteta o am de la prietena mea Sorina.E o reteta americana .Insa printre ingredientele lui s...
2 comentarii:
miercuri, 21 mai 2014
File de macrou cu salsa de sfeclă si portocale
›
O altă rețetă inspirată din cartea lui Ottolenghi, Jerusalem.Toate rețetele lui încercate până acum , mi-au plăcut foarte mult și nici...
marți, 20 mai 2014
Ciorba de loboda acrita cu rubarba
›
Ciorba de lobodă este una din preferatele mele primăvara.E semn că vara este pe aproape.De vreo 2 ani, am început s-o acresc cu rubar...
duminică, 18 mai 2014
Ceafa de porc la cuptor cu mere caramelizate
›
Carnea de porc atât de dragă românilor, trece printr-o perioadă de blam, care se pare conform ultimelor studii că nu este justificat î...
2 comentarii:
marți, 13 mai 2014
Chec de albusuri cu nuca si mure
›
Mi-au rămas multe albușuri după sărbători, pe care le păstrez la congelator.Așa că am bântuit pe internet după rețete.până la urmă m-a...
vineri, 9 mai 2014
Sparanghel alb cu sos de macris si tarhon
›
Este perioada sparanghelului alb, care mie imi place mai mult decat cel verde.Mi se pare mai aromat si mai fin.Si pentru ca am primit...
2 comentarii:
sâmbătă, 3 mai 2014
Un altfel de meniu de 1 mai
›
Acuma daca tot mai sarbatorim Intai Mai "muncitoresc", va propun un altfel de meniu.Sigur ca am facut si noi un gratar muncitoresc...
2 comentarii:
vineri, 2 mai 2014
Minitarte cu rubarba si capsuni
›
A început sezonul rubarbei.Îmi place aroma ei subtilă și gustul acrișor, iar combinația cu căpșunile aromate și dulci, mi se pare foar...
Un comentariu:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web