Pagini
(Mutați în ...)
Home
Aperitive
Supe/Ciorbe
Carne
Peste/Fructe de mare
Vegetariene/Garnituri
Salate
Paste/Pizza
Paine/Alte aluaturi
Bucatarie internationala
Conserve, Condimente, Sosuri, Creme
Dulciuri, tarte, placinte
Torturi
Bauturi
Gatirea Zepter
Ustensile &
▼
duminică, 21 decembrie 2014
Pulpe de rata pe varza rosie
›
Iubitori de rață, țineți aproape ! INGREDIENTE: -4 pulpe de rață -sare, piper după gust Ptr .varză: -o varză roșie, cca un kg...
4 comentarii:
joi, 18 decembrie 2014
Tort de cacao cu crema de dovleac
›
Nu sunt mare fan al plăcintei cu dovleac, dar îmi place dovleacul în amestec cu altceva, ca la cheesecake de exmplu.Așa și cu crema to...
duminică, 14 decembrie 2014
Friptura de caprioara cu ardei si ciuperci
›
Asta e o rețetă ce am făcut-o acum un an, uitasem de ea, până ce azi, vorbind cu o prietenă ce a primit în dar un fazan, am constatat c...
vineri, 12 decembrie 2014
Cozonac rosenkrantz
›
Un cozonac de o formă mai neobișnuită, dar la fel de cozonac și la fel de gustos.Rețeta am luat-o de la mai tânăra și foarte talenta...
Pui umplut cu naut
›
O alta reteta inspirata de Gordon Ramsey , la care am folosit nautul de la SunFood , .Dintre multele conserve de legume ale lui SunFood...
duminică, 7 decembrie 2014
Muschiulet de porc cu sos aromat cu prune
›
Dacă tot am vorbit despre masa de sărbătoare, iată încă o idee de friptură numai bună de pus pe masă.V-ați prins deja că îmi place ală...
vineri, 5 decembrie 2014
Rulada de porc cu caise si ceapa caramelizata
›
E timpul să începem să ne gândim la masa de Crăciun.Cred că în fiecare familie e perioada cea mai efervescentă a anului.Îmi place să ...
joi, 4 decembrie 2014
Si a fost conferinta bloggerilor culinari 2014, prima editie
›
Si a fost conferinta bloggerilor culinari.Prilej si de oarecare introspectie personala.Puteti citi recenzii pertinente aici , aici si aici ...
luni, 1 decembrie 2014
Ciolan cu bere si fasole
›
La mulți ani România, adică români, să fiu mai exactă ! De câțiva ani încoace fasolea cu ciolan a devenit un fel emblematic pentru 1 Dec...
duminică, 30 noiembrie 2014
Bratwurst cu linte
›
Nu-i cine știe ce rețetă, dar e una din acelea ce te ung pe suflet când afară-i frig.Cu o țuiculiță înainte și un pahar de bere sau vi...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web