Pagini
(Mutați în ...)
Home
Aperitive
Supe/Ciorbe
Carne
Peste/Fructe de mare
Vegetariene/Garnituri
Salate
Paste/Pizza
Paine/Alte aluaturi
Bucatarie internationala
Conserve, Condimente, Sosuri, Creme
Dulciuri, tarte, placinte
Torturi
Bauturi
Gatirea Zepter
Ustensile &
▼
miercuri, 30 martie 2016
Pui cu sos pesto
›
Puiul cu sos pesto este o reteta de sorginte venetiana. O reteta rapida, usor de facut si fin aromata, care sunt sigura ca va va place. P...
miercuri, 23 martie 2016
Rulada de porc umpluta cu varza
›
O idee buna si pentru masa de Paste fara miel. INGREDIENTE: Ptr.rulada: -0.8 kg pulpa de porc fara os si grasime -150 g varza...
miercuri, 16 martie 2016
Curry de naut, cartofi si conopida
›
Am intrat in postul Pastelui, asa ca o reteta gustoasa cu legume, alta decat fasole iahnie, fasole batuta sau mancare de cartofi este b...
vineri, 4 martie 2016
Prajitura cu mere
›
Nu știu dacă vouă vă plac prăjiturile cu mere, dar pot să vă spun că nouă ne plac. Asta-i o rețetă simplă și rapidă, dar cu un rezultat ...
luni, 8 februarie 2016
Oua Benedict
›
Ouăle Benedict, au originea disputată, dar ce e sigur este că este o rețetă newyorkeza. Inițial au fost făcute cu pâine prăjită, mai a...
2 comentarii:
marți, 2 februarie 2016
Chifle englezesti (English muffins)
›
De mult vroiam să fac ouă Benedict, dar pentru asta, intâi trebuia să fac chiflele englezesti, numite English muffins. Sunt niște chifle...
vineri, 29 ianuarie 2016
Pulpe de pui si orez cu rosii si ardei
›
Azi vă propun o altă rețetă simplă, dar gustoasă, zic și sănătoasă (eu folosesc vase cu frigere fără ulei, dar oricum o lingură de...
marți, 26 ianuarie 2016
Ciorba de burta
›
Ciorba de burtă este probabil de proveniența orientală, regăsindu-se în spațial balcano-mediteranean introdusă de turcii otomani. Româ...
2 comentarii:
luni, 25 ianuarie 2016
Friptura de pui cu chutney de mango
›
Reteta asta, asa exotica dupa nume am gasit-o pe internet, pe site-ul lui BBC good food, acum aproximativ un an, drept o ...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web