Pagini
(Mutați în ...)
Home
Aperitive
Supe/Ciorbe
Carne
Peste/Fructe de mare
Vegetariene/Garnituri
Salate
Paste/Pizza
Paine/Alte aluaturi
Bucatarie internationala
Conserve, Condimente, Sosuri, Creme
Dulciuri, tarte, placinte
Torturi
Bauturi
Gatirea Zepter
Ustensile &
▼
luni, 21 noiembrie 2016
Pate fin de ficatei de pui
›
Cu gândul la sărbătorile ce se apropie, am încercat parfait de ficăței, adică un pate foarte fin, după rețeta lui Raymon Blanc. Rivali...
2 comentarii:
vineri, 4 noiembrie 2016
Piept de pui cu conopida la cuptor
›
O mancare gustoasa si aromata fin cu coniac si tarhon.Cat despre modul de preparare nu pot sa spun decat ca este foarte simplu, dar rez...
2 comentarii:
joi, 3 noiembrie 2016
Vinete umplute
›
Îmi plac mult vinetele, iar cele gătite în felul acesta nu fac excepție.Unul din secretele acestei mâncări este adăugarea spre sfârșit...
2 comentarii:
marți, 1 noiembrie 2016
Briose cu zmeura de Halloween
›
Și dacă tot a fost Halloween-ul , am zis să fac niște brioșe decorate sub forma unor fantome simpatice. INGREDIENTE ( ptr.12 ...
2 comentarii:
luni, 24 octombrie 2016
Friptura de porc la cuptor cu sos de afine (coapta incet)
›
Îmi place carnea de porc, mai ales cea de pe os. Îmi mai place că s-a schimbat și opinia medicilor nutriționiști despre ea.Întotd...
vineri, 21 octombrie 2016
Pappardelle cu trufe
›
Gătesc prima oară cu trufe adevărate.Băiatul meu a fost într-o excursie de team building la Viscri, undeva între Rupea și Sighișoara. ...
vineri, 14 octombrie 2016
Piept de pui la gratar cu dovlecei si salsa de rosii
›
Am primit în primăvară de la prietena mea Sorina, două cărți ale lui Raymond Blanc. Nu vă mai spun spun cât de mult îmi place acest ma...
joi, 13 octombrie 2016
Prajitura cu prune
›
Dacă au scăpat prune de la țuică și magiun și vă plac prunele, atunci trebuie să încercați și rețeta asta simplă de prăjitură, dacă v...
2 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web