Pagini
(Mutați în ...)
Home
Aperitive
Supe/Ciorbe
Carne
Peste/Fructe de mare
Vegetariene/Garnituri
Salate
Paste/Pizza
Paine/Alte aluaturi
Bucatarie internationala
Conserve, Condimente, Sosuri, Creme
Dulciuri, tarte, placinte
Torturi
Bauturi
Gatirea Zepter
Ustensile &
▼
luni, 22 mai 2017
Piept de pui in crusta de migdale cu spaghete de dovlecei si morcocvi
›
De când am primit atașamentul la mixerul KA care face spirale, spaghete și panglici de legume, îmi place să mă...
miercuri, 10 mai 2017
Tort cu lamai intregi
›
Nu știu dacă ați auzit de Merry Berry , o foarte drăguță doamnă englezoaică, cu studii culinare Cordon bleu, emisiuni și cărți culin...
2 comentarii:
joi, 30 martie 2017
Tarta cu spanac, leurda si praz
›
Nu cred că mai e un secret faptul că îmi plac tartele.Și sărate și dulci. Așa că de cum apar verdeturile nimic nu îmi mai s...
6 comentarii:
vineri, 17 martie 2017
Ciorba radauteana
›
Ciorba rădăuțeană fără dubiu este o ciorbă românească, creată de o doamnă maestru în artă culinara, Cornelia Dumitrescu, și este o rep...
4 comentarii:
vineri, 3 martie 2017
Conopida si broccoli la cuptor cu sos de smantana
›
Sunt tot felul de variante de conopidă și broccoli la cuptor, care între noi fie vorba sunt grozave, mai ales că mie îmi place fo...
miercuri, 1 martie 2017
Madlene cu ciocolata
›
După cum constatați, madlenele dau dependență.De data asta am încercat madlenele cu ciocolată.Să vă spun că sunt bune rau? N...
duminică, 5 februarie 2017
Madlene (madeleines) cu aroma de lamaie
›
Madlenele sunt niște fursecuri delicate franțuzești cu gust de unt și formă specifică de scoică, originare din regiunea Lorena....
vineri, 20 ianuarie 2017
Somon meuniere si piure de conopida
›
Am găsit somon sălbatic congelat, e drept, la Lidl.Nu m-am putut abține să nu-l cumpăr, mai ales că era portinonat omenește, adică ...
2 comentarii:
marți, 17 ianuarie 2017
Antricot de vitel si cuscus cu stafide
›
Totul a pornit de la rețeta asta de cușcuș pe care am văzut-o făcută de Ottolenghi într-unul din periplurile lui mediteraneene.Și ...
2 comentarii:
luni, 21 noiembrie 2016
Pate fin de ficatei de pui
›
Cu gândul la sărbătorile ce se apropie, am încercat parfait de ficăței, adică un pate foarte fin, după rețeta lui Raymon Blanc. Rivali...
2 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web