Pagini
(Mutați în ...)
Home
Aperitive
Supe/Ciorbe
Carne
Peste/Fructe de mare
Vegetariene/Garnituri
Salate
Paste/Pizza
Paine/Alte aluaturi
Bucatarie internationala
Conserve, Condimente, Sosuri, Creme
Dulciuri, tarte, placinte
Torturi
Bauturi
Gatirea Zepter
Ustensile &
▼
vineri, 28 iulie 2017
Galaktoboureko
›
E vară și mulți dintre voi bateți probabil insulele grecești și gustați și minunatele lor dulciuri. Pentru cei care nu sunteți sau nu a...
vineri, 7 iulie 2017
Prajitura cu fructe
›
Întotdeauna vara, pun fructe la congelat, ca să am iarna.Dar întotdeauna pun mai multe decât ar trebui, cum e acum, când încă mai a...
joi, 6 iulie 2017
Piept de pui cu lamaie si patrunjel
›
De când am făcut prima dată rețeta asta, deși am fost reticentă la început, a devenit una din rețetele mele preferate de gătit pieptul de...
vineri, 30 iunie 2017
Paella cu pui, chorizo si creveti
›
Despre paella v-am povestit aici , așa că nu mai reiau. Cert este că-i o mâncare potrivită în vremuri călduroase.Se face repede, circa...
joi, 22 iunie 2017
Spaghete cu pesto de avocado
›
Au venit căldurile și cine vrea să stea mult în bucătărie ? Nimeni, cred. Așa că pastele sunt una din soluțiile pentru o masă rapi...
marți, 6 iunie 2017
Crema de lamaie (lemon curd)
›
Dacă vă place lămâia ,asta e una din cremele pe care trebuie să le încercați. Este foarte versatilă și o puteți folosi într-o mulțime...
2 comentarii:
luni, 22 mai 2017
Piept de pui in crusta de migdale cu spaghete de dovlecei si morcocvi
›
De când am primit atașamentul la mixerul KA care face spirale, spaghete și panglici de legume, îmi place să mă...
miercuri, 10 mai 2017
Tort cu lamai intregi
›
Nu știu dacă ați auzit de Merry Berry , o foarte drăguță doamnă englezoaică, cu studii culinare Cordon bleu, emisiuni și cărți culin...
2 comentarii:
joi, 30 martie 2017
Tarta cu spanac, leurda si praz
›
Nu cred că mai e un secret faptul că îmi plac tartele.Și sărate și dulci. Așa că de cum apar verdeturile nimic nu îmi mai s...
6 comentarii:
vineri, 17 martie 2017
Ciorba radauteana
›
Ciorba rădăuțeană fără dubiu este o ciorbă românească, creată de o doamnă maestru în artă culinara, Cornelia Dumitrescu, și este o rep...
4 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web