miercuri, 4 decembrie 2013

File de macrou in crusta de cartofi


 Dacă tot e post cu multe dezlegări la pește, am să vă arăt, spre inspirație, mai multe rețete în acest sens.  Iată una dintre ele, în afară de cele ce vi le-am prezentat zilele trecute. 

 INGREDIENTE:
 -3 fileuri de macrou
 -un cartof mare
 -sare,piper cu lămâie
 -2 linguri de ulei
 -2 linguri zeama de lamaie

 MOD DE PREPARARE :
 1.Fileurile de macrou se taie în două,se stropesc cu zeama de lamaie si se ung cu ulei, se sărează și se piperează
 2.Cartoful se curăță și se dă pe o răzătoare fină, se amestecă cu sare și cele 2 linguri de ulei

 3.Se îmbracă fileurile cu crusta de cartofi, presand-o ușor, apoi se așază pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și se dau la cuptorul încins la 190 *C , până ce crusta este frumos rumenită.
 4.Peștele se  servește cald alături de garnitura  dorită.Eu am făcut  orez fiert (cu curcuma) și salată de rucola cu capere și măsline verzi.


 Poftă bună! 

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...