Dacă tot e post cu multe dezlegări la pește, am să vă arăt, spre inspirație, mai multe rețete în acest sens. Iată una dintre ele, în afară de cele ce vi le-am prezentat zilele trecute.
INGREDIENTE:
-3
fileuri de macrou
-un
cartof mare
-sare,piper cu lămâie
-2
linguri de ulei
-2 linguri zeama de lamaie
MOD DE
PREPARARE :
1.Fileurile de macrou se taie în două,se stropesc cu zeama de lamaie si se ung
cu ulei, se sărează și se piperează
2.Cartoful se curăță și se dă pe o răzătoare
fină, se amestecă cu sare și cele 2 linguri de ulei
3.Se
îmbracă fileurile cu crusta de cartofi, presand-o ușor, apoi se așază pe o tavă
acoperită cu hârtie de copt și se dau la cuptorul încins la 190 *C , până ce
crusta este frumos rumenită.
4.Peștele se
servește cald alături de garnitura dorită.Eu am făcut orez fiert (cu curcuma) și salată
de rucola cu capere și măsline verzi.
Poftă
bună!
tare-mi place combinatia!
RăspundețiȘtergereE simpla si eu zic ca merita incercata
Ștergere