Pagini

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Supa tatarasca de coltunasi cu carne IN VARIANTA LENESULUI .


V-am spus ca am sa incerc sa fac supa de coltunasi tatarasca ,cu tortellini cu carne cumparati,marca Monte Banato.In afara de pastele cumparate si faptul ca am adaugat o lingura de menta uscata in supa,totul e la fel.A iesit buna.Totul e iaurtul amestecat cu usturoi si menta,cu care se serveste.Dar pot sa spun ca asa zisii coltunasi facuti in casa, sunt MUUULT mai gustosi si aromati !

5 comentarii:

  1. Foarte bine arata......iar iaurtul frecat cu usturoi si menta cred ca ii da o savoare deosebita.
    Zile frumoase la sfarsit de saptamana!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place combinatia,cred ca-i delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. totusi pastele facute in casa umplute cu carnea tocata si amestecat cu ceapa si menta,ii dau o alta savoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. E adevarat ca tot ce e facut in casa e mult mai bun. Asa si coltunasii. Dar nici supa asta cred ca nu e rea.

    RăspundețiȘtergere
  5. mari draga,e adevarat,nu e rea,are si avantajul ca se face repede.

    RăspundețiȘtergere