vineri, 1 iunie 2012

Cupcakes pentru zambet




Azi este 1 iunie !.Ziua copilului.Toti avem grija sa ne rasfatam copiii ,sa le aratam dragostea noastra mai mult decat in celelalte zile ale anului .Din pacate ,sunt copii care nu sunt la fel de norocosi sa simta dragostea parinteasca.La ei s-au gandit Emily's cupcakes si SugarSpice cand au initiat acest proiect ,"Cupcakes pentru zambet" ,de a oferi delicioase prajiturele copiilor de la centru Pinocchio si celor peste 100 de copii ai strazii pe care cei de la "Speranta pentru Romania" ii vor rasfata cu o masa calda.M-am alaturat si eu proiectului lor,alaturi de inca 12 bloggeri ,in speranta ca totusi, cu un zambet,azi unul maine,se va face primavara!
Am pregatit pentru ei muffins cu mere si ciocolata. Daca le-au placut vom afla.
Asa ca un 1 iunie fericit tuturor copiilor !

8 comentarii:

  1. Rasfatul acesta ar trebui facut zilnic de statul roman. Dar precum la noi conteaza doar prezentul si "Ciolanul" este clar ca problema copiilor este una de plan secund. Felicitari oricum pentru actiune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudiu,cred ca n-ar trebui sa asteptam totul de la stat.Sta in puterea noastra,a fiecaruia,sa facem,cate putin,cat putem,cat de des putem.Sambata trecuta,am mai participat la o actiune oarecum asemanatoare,despre care am sa vorbesc duminica.

      Ștergere
  2. Felicitari pentru proiect...macar de ziua lor sa fie un pic mai fericiti...merita...astept si impresii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Naty,multumim si povestea va aparea pe blogul lui Emily.

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa initiativa!
    Felicitari tie si tuturor celor care au participat!
    Any

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa initiativa, felicitari celor implicati in proiect!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...