miercuri, 14 iulie 2010

HOTII !!!!!

Duminica a trebuit sa ne intrerupem brusc concediul,pentru ca ne-au spart casa hotii.Baiatul meu ramasese acasa,dar sambata seara a fost la o petrecere (cred ca e bine ca n-a fost acasa ca cine stie ce mai iesea) de la care a venit spre dimineata.Mi-au ravasit dormitoarele ,noroc ca nu tinem bani in casa.Au luat totusi o rezerva ce o aveam in casa pentru eventuale urgente (banii de inmormantare a lui mama) si cateva bijuterii.paguba totala de vreo 3-4000 E. Acuma stam sa blindam casa .Deci de acum incolo, cand plec de acasa, trebuie sa transport tot ce e valoros la prieteni.Ca nu mai am incredere in nimic.E normal asa ceva ? Sunt revoltata.In casa ta sa nu mai poti sa lasi un ac,de frica hotilor ? Si asta e doar inceputul,ca oamenii raman fara bani ,cu toate reducerile astea.Se mai intorc si cei "reciclati"  prin Europa.

16 comentarii:

  1. imi pare rau de ce ti s-a intamplat!nu prea mai am cuvinte....

    RăspundețiȘtergere
  2. draga mea Pansy imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat.este revoltator ca se intampla astfel de lucruri.oare la ce mai sunt platiti politistii din bani publici?sper ca ticalosii care au comis fapta sa fie prinsi si sa recuperezi paguba.totusi cred ca este bine ca Tudor n-a fost acasa.te imbratisez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pansy lo siento mucho, lamentablemente es un problema a nivel mundial.
    Estoy con vos, un mal momento que pasaste.
    Besos

    RăspundețiȘtergere
  4. Panseluta, imi pare rau de necazul acesta... Vorba ta, Doamne fereste sa fi fost fiul tau acasa, ca nu se stie ce s-ar fi intamplat. Poate ar fi renuntat hotii, poate nu. Vor veni vremuri grele, tocmai pentru ca o groaza de infractori marunti se intorc din Europa cu coada intre picioare si nu stiu altceva sa faca... Poate ai noroc si-i prinde pe nenorocitii aia si mai recuperezi din paguba. Ai grija de tine, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. off, rau imi pare sa aud asa ceva.Mai bine ca n-a fost fiul tau acasa.Din pacate noi pe pplitie nu ne putem baza, si totusi alta alternativa nu avem.
    Te pup si-ti doresc numai bine, sa nu se mai intample astfel de lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pansy, tare rau imi pare de ceea ti s-a intamplat........am ramas inmarmurita cand am citit randurile tale.Doamne , bine ca baiatul nu a fost acasa....totusi eu inclin sa cred ca cei ce au intrat in casa au testat terenul si stiau ca nu este nimeni acasa.
    Tot ce pot sa iti spun este sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste acest soc.
    Te pup draga Pansy!

    RăspundețiȘtergere
  7. IMI PARE RAU! EU TI-AS RECOMANDA S-TI PUI ALARMA!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare nespus de rau, am ramas fara cuvinte!, sper sa ii prinda!
    Te imbratisez cu drag si mult curaj draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doar 3-4ooo euro?apoi asta e o mare valoare Pensy !Imi pare râu de tot!
    Politia nu ti-a zis:când bănuiești pe cineva anunță-ne!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau draga Pansy!!!Offf Doamne ce trist!!!Sper din suflet sa puna mana pe ei!!!Curaj draga mea!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi pare sincer rau, sper sa fie prinsi hotii si sa iti poti recuperea bunurile furate. Iti doresc sa fii tare sa poti trece peste acest eveniment nefericit!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pansy draga mea imi pare sincer rau de ceea ce ti s-a intamplat. Cred ca cel mai bine ar fi sa iti pui o alarma ca sa eviti eventualele neplaceri care s-ar putea sa apara. Sper totusi din partea politia sa nu fi fost in raspuns de genul "va anuntam noi cand stim ceva" si dosarul sa se "claseze" sau sa ramana pierdut printr-un sertar... pt ca asta se intampla f des la noi.

    RăspundețiȘtergere
  13. va multumesc pentru cuvintele de incurajare.Intr-adevar trebuie sa punem alarma ,cu asta ma ocup acum.Politistii ne-au spus ca in ziua aceea ,la sectia aia de politie ,in afara de noi au mai fost inregistrate alte 3 locuinte sparte,din care doua destul de aproape de noi.da'ziceau ca modurile de operare au fost diferite.

    RăspundețiȘtergere
  14. pansy,ce grozavie,bine ca nu ati fost acasa nici unul, ca banii si bunurile se mai fac , viata nicicum.

    RăspundețiȘtergere
  15. ai dreptate furnicuto !da'de blestemat i-am blestemat,ca asa mi-a venit.

    RăspundețiȘtergere
  16. si eu am avut probleme cu hotii, cand am mers la o nunta, der din fericire nu am avut bani sau bijuterii in casa,dar in schimb am avut si eu dezastru in casa plus frica ca poate mai revin. Imi pare rau de tine ca ai fost pagubita

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...