Curry-ul se numara printre mancarurile care imi plac.Imi place pentru ca este o macare simpla, rapida, aromata si iute.Cine nu manaca iute,poate avea aparent o problema.dar cum totul se rezolva pe lumea asta, se rezolva si asta : folositi mai putin praf curry, sau cautati o marca ce e mai putin iute.Eu intotdeauna mai adaug si ardei iute sau fulgi de ardei iute, dar nu mai pun asta in reteta ca sa nu va sperii.
INGREDIENTE:
INGREDIENTE:
-2 piepturi de pui
-o ceapă mare tocată solzişori
-3 căţei de ustruroi tocaţi
-un ardei roşu tăiat cubuleţe
-3 cm rădăcină de ghimbir rasă
-3 linguri praf de curry
-200 ml lapte de cocos sau sana
-500 g fasole verde
-o lingură amidon de porumb
MOD DE PREPARARE :
2.Se încinge wok-ul şi uleiul se adaugă
ghimbirul şi usturoiul se rumenesc 10 de secunde ,se adaugă ceapa şi ardeiul,
apoi făşiile de carne şi se rumenesc şi ele.
3.Se adaugă fasolea verde, se stinge cu lapte
de cocos şi se lasă să fiarbă împreună
10-15 minute.Dacă e nevoie se adaugă apă.Când fasolea şi carnea au fiert se
amestecă amidonul cu o lingură de apă rece şi se adaugă în mâncare, se mai dă
un clocot să se lege sosul, se potriveşte de sare şi piper.
Dacă folosiţi iaurt în loc de lapte de cocos,
fierbeţi separat în prealabil fasolea,iar iaurtul sau sana le adăugaţi la
sfârşit.
Se serveşte alături de orez.
Poftă bună !
I read this paragraph fully about the resemblance of
RăspundețiȘtergerelatest and preceding technologies, it's remarkable article.
My webpage: ซิมเบอร์สวย