vineri, 11 octombrie 2013

Rulada de carne tocata cu omleta aromata


Bucatarul curajos si sarat a lui septembrie ,a fost propus si gazduit de Lili .Reteta ce trebuie s-o realizam este Carne de porc tocata cu rulada de omleta.Cum tocmai am primit cadou niste dragalase forme de chec, mititele, am zis ca asta e prilejul sa le incerc.Ia sa vedeti ce a iesit :

INGREDIENTE:
-un kg de carne tocata amestec
-o ceapa tocata marunt
-2 catei de usturoi
-2 oua
-3 linguri de pesmet
-o lingura de coriandru macinat
-o lingurita de praf de mustar
-o lingura de sos de soia
-sare,piper dupa gust
ptr.omleta:
-4 oua
-50 ml lapte
-un ardei rosu taiat cuburi
-2 linguri de patrunjel tocat
-2 cepe verzi tocate
-sare,piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:
1.Se amesteca carnea de porc cu toate ingredientele,mai putin cele pentru omleta ,se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru jumatate de ora.

2.Intretimp, facem o omleta din ingredientele mentionate si o rulam


3, Asezam jumatate din carne in tava de chec unsa cu ulei, pozitionam pe mijloc omleta rulata si acoperim cu restul de carne.
4.Cocem in cuptorul preincalzit la 200 *C , pana ce e frumos rumenita si carnea patrunsa ( facem proba scobitorii,ca la chec)
5.Mancam cu pofta alaturi de garnitura dorita, mazare sotata in unt cu marar,in cazul meu.
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Foarte bine arata, o sa incerc si eu! Eu am facut o rulada din piept de pui cu omleta, dar cred ca e bestiala si cu carne tocata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata! Azi o sa refac reteta. Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...