V-am mai spus ca imi plac mult varzucile astea de Bruxelles, asa ca le-am incercat intr-o supa semi-crema discret aromata si colorata, numai buna pentru vremea mohorata de afara
INGREDIENTE:
-12
verzișoare de Bruxelles
-o
ceapă
-2
morcovi
-100 g
țelină (o felie de un cm grosime dintr-o telina mai mare)
-100 g
praz (un praz subtirel)
-o
rădăcină de pătrunjel
-2 pulpe de pui
-2 foi
de dafin
-3
boabe de ienibahar
-cateva boabe de piper
-sare
după gust
MOD DE
PREPARARE:
1.Se
toacă ceapa, se curăță și se taie cuburi rădăcinoasele, prazul se taie
rondele.Verzele de Bruxelles se taie în două. Mirodeniile se pun într-un tifon
și se leagă bocceluță.
2.Se
pun pulpele de pui la fiert.După 10 minute de fierbere se adaugă rădăcinoasele
și mirodeniile.După alte 10 minute de fierbere se adaugă și verzele și se mai
fierb împreună aproximativ 10 minute.
3.Se
scot mirodeniile, jumătate din legume și carnea care se mărunțește.
4.Restul legumelor se pasează după care în
supă se adaugă din nou carnea și legumele rămase întregi, se potrivește de
sare.
5.Se
servește presărată cu mărar verde tocat.
Poftă
bună !
Ce combinatie! Cred ca e delicioasa!!!!!
RăspundețiȘtergereLavi, noua ne-a placut mult, asa ca eu zic ca e buna.Pot sa spun altfel?
ȘtergereCat de bine poate sa arate!!!
RăspundețiȘtergereNumai bine!
multumesc DiaMar !
ȘtergereCe frumos arata, plina de culori si vitamine!
RăspundețiȘtergerePaula eu zic ca e de incercat.
ȘtergereStii ca ma bate gandul si pe mine sa fac o bunaciune din asta? Ca am vazut niste mititele tare frumusele la magazin :)
RăspundețiȘtergereIs tare dragalase verzele astea.Imi plac si am mai facut vreo 2 mancaruri cu ele zilele astea.
ȘtergereCon gran placer me serviría esta rica sopa las mini col me encanta,abrazos.
RăspundețiȘtergereAbrazos Rosita !
Ștergere