Un aperitiv dulce-sărat și puțin iute.Dacă nu vreți să fie iute, folosiți doar ardei dulce sau combinat dulce cu iute, cum vă place.
INGREDIENTE:
-200 g
făină de mălai
-150 g
făină albă
-1/2 linguriță zahăr
-o
linguriță de sare
-4
lingurițe praf de copt
-1/2
linguriță de cimbru
-2
ardei iuți sau 1/2 linguriță de fulgi de
ardei iuți.Dacă nu vreți sa fie iute, adăugați ardei roșu dulce.
-100 g
dovlecel zucchini tăiat cubulețe
-o
ceapă mică tocată sau 3 fire de ceapă verde tocată
-220 ml
lapte
-60 ml
ulei de măsline
-2 ouă
Ptr.topping:
-60 g cașcaval
ras
MOD DE
PREPARARE:
1.Tăiați ardeiul iute în jumătate și
curățați-l de semințe, apoi tocați-l.Dacă nu doriți să folosiți ardei iute,
puteți să-l înlocuiți cu ardei dulce roșu tocat.
2.Amestecați ingredientele lichide împreună cu
legumele și separat amestecați restul ingredientelor solide.
3.Turnați ingredientele solide amestecate
peste cele lichide și omogenizați amestecul.
4.Pregătiți o tavă de chec ungând-o cu unt,
turnați preparatul în ea și coceti în cuptorul preîncălzit la 180 *C (foc
mediu) timp de 30 de minute, după care presărați deasupra checului cașcavalul
ras și mai coaceți 5 minute.După ce s-a copt (verificați cu scobitoarea), lăsați checul să se răcească în
tavă, apoi puteți să-l scoateți și să-l serviți.
Poftă
bună !
Ce culori frumoase are checul tau!
RăspundețiȘtergereChiar varatice as spune ! Solare :)
Ștergeregran aperitivo te ha quedado maravilloso,abrazos
ȘtergereGracias Rosita !
ȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergere