INGREDIENTE:
-aprox 1,5 kg cartofi (depinde de vasul vostru de gratinat)
-3 cepe mari
-200 g sunculita taraneasca sau bacon
-aprox 150 g cascaval ras
-parmezan ras
-200 g smantana
MOD DE PREPARARE :
-cartofii se fierb in coaja,apoi se curata si se taie rondele.
-ceapa se taie solzisori si se rumeneste usor in putin ulei
-sunculita sau baconul se taie fasii si se rumeneste
-ungem vasul de gratinat cu unt,apoi asezam straturi alternative de cartofi,ceapa si bacon,avand grija sa saram si sa piperam.Peste utimul strat de cartofi presaram parmezanul si cascavalul rase,apoi turnam smantana,care daca e prea groasa o diluam cu lapte.
imi plac asa mult cartofii astia! langa o salata verde ar fi perfect de servit!
RăspundețiȘtergereYummy, ma inscriu la o portie!!
RăspundețiȘtergereIar am inghitit in sec :) Bun bun!
RăspundețiȘtergereAş mânca sub orice formă cartofi, dar gratinaţi după reţeta ta e felul suprem :P
RăspundețiȘtergerebien aapétissantes,
RăspundețiȘtergereun vrai régal
bonne journée
acuma eu va tot indemn sa-mi incercati retetele,ca dupa gustul meu sunt bune.asa ca va multumesc de comentarii.
RăspundețiȘtergerearcadia draga,azi m-am intalnit cu alte doamne culino-blogarese,le-am povestit de tine si tare ne-ar place sa te intalnim cand oi veni la bucuresti
RăspundețiȘtergerece bunatate,o zi buna
RăspundețiȘtergereTocmai imi este foame asa ca am sa salivez uitandu-ma la poze :-)))),daca nu mai invitat si pe mine:-(((ce bunatate!!!!!
RăspundețiȘtergere