V-am mai spus cat de mult imi plac fructele marii.Asa ca am incercat si aceasta varianta de alaturare a scoicilor la carnea de vaca.Este practic sos bolognez cu scoici.Rezultatul a fost un deliciu !
INGREDIENTE :
-500 g spaghete
-250 g carne tocata de vita sau amestec
-500 g carne de scoici
-2 conserve mici de rosii decojite
-o lingura de pasta de tomate
-o lingurita de cimbru
-o lingurita de busuioc uscat
-sare, piper dupa gust
-10 frunze de busuioc verde
- o legatura de patrunjel
-parmezan ras
MOD DE PREPARARE:
1.Se fierb spaghetele in apa cu sare,conform indicatiilor de pe ambalaj,dar sa ramana al dente.
Dupa ce inchidem focul se adauga patrunjelul si frunzele verzi de busuioc tocate.
3.Se servesc spaghetele cu sosul de scoici si extra verdeata si parmezan ras presarate deasupra
Pofta buna !
INteresanta combinatie! Trebuie sa fie foarte buna! :)
RăspundețiȘtergereCombinatia merge de minune !
ȘtergereSuper mancarica asta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Paula!
ȘtergereSunt mare amator de fructe de mare asa ca ce ai facut aici imi place!.
RăspundețiȘtergereCombinatia asta a ta este originala, cel putin pentru mine.
Multumesc oltean minunat,pentru aprecieri.Eu zic ca e de incercat.La condimente e liber la imaginatie,iz meditareneam sa fie!alb si bleu!e drept ca poza nu reflecta asta,acum mi-am dat seama.Dar....
RăspundețiȘtergere