Conopida pare ca e vedeta toamnei anul asta in blogosfera.Cum mie imi si place aproape sub orice forma: sufleu, pane,cu maioneza ,supa crema,murata,etc am compus reteta asta,fusion sa-i zic.Eu zic ca e numa'buna de incercat
INGREDIENTE:
-un piept de pui mare,dezosat si fara piele
-o conopida (aprox 1 kg)
-2 cepe
-2 catei de usturoi
-un morcov
-un ardei iute (optional)
-sare, piper dupa gust
-o lingurita coriandru macinat
-1/2 lingurita praf de chimion
-1/2 lingurita curcuma (turmeric)
-patrunjel verde tocat
MOD DE PREPARARE:
1.Conopida se desface in florete si se pune la fiert in aburi sau apa cu sare, avand grija sa ramana crocanta
Imi place mult conopida!
RăspundețiȘtergereFiecare incearca in fel si chip legumele preferate
ȘtergereScuze, a murit sotul Antoninei???????????????????
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
ȘtergereCred ca intrebarea nu mi se adresaeza mie ci Antoninei
ȘtergereFoarte bine arata mancarea de conopida!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Haplea !
ȘtergereEu ador conopida, asa cum zici si tu, in orice forma. Musai de incercat reteta ta, Pansy!
RăspundețiȘtergerepupu-te Margot!
Ștergere