miercuri, 6 aprilie 2011
Ciorba de pui a la grec
Nu are nimic deosebit aceasta ciorba in afara de modul in care o dregem.
In mod normal,dupa ce au fiert,legumele se scot din acest tip de ciorba ,ramanand doar carnea si apoi se drege cu smantana ou si lamaie.Eu insa am lasat si legumele de data asta.
Nu va trebuie decat maruntaie sau carne de pui (eu am folosit spinari si aripi) ,vreo 300-500 g legume (morcov,pastrarnac,telina.ceapa) pe care le punem la fiert dupa ce a fiert de jumatate carnea,lasam sa fiarba la foc mic,potrivim de sare si la sfarsit ,dupa ce inchidem focul,adaugam un borcanel de smatana,amestecat cu un ou batut si zeama de la o lamaie.Pentru aroma , patrunjel tocat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Buna ciorbica ai facut! ;)
RăspundețiȘtergereMiha,si noua ne place ciobita asta,acrita cu zeama de lamaie.
RăspundețiȘtergere