joi, 20 octombrie 2011

Nemultumiri multiple sau cum e sa dai cu caciula de pamant sau cu cutitu-n piatra!!

Intai de toate 2 zile n-am avut internet ! Ba ca peste 2 ore,4 ore,8 ore si uite asa au trecut 2 zile.ups ii cheama pe escrocii astia.In sfarsit azi dupa amiaza,dau din nou telefon si ei zic ca merge,eu zic ca nu.pana la urma ma pun sa scot router-ul din modem si uite ca merge! le zic ca ca totusi nu merge cu router,care nu era de la ei si sa trimita pe cineva de la ei sa schimbe setarile ,ca era evident ca s-a umblat asta.Eu nu ma pricep,tot de la ei au facut acum 6 ani setarile.Dupa mai multe telefoane,am aflat secretul lui Polichinelle !cred ca ei au facut aceste schimbari,pentru ca in zona erau multi cu routere wireless ,care nu erau de la ei,ca la ei au aparut de curand.In felul asta ne obliga sa inchiriem routere de la ei ,contra cost evident !nu poti sa-l cumperi,numai inchiria ! ca ei nu sunt responsabili de alte aparate decat cele furnizate de ei si nici nu vin contra cost sa vada ca ce si cum .Nu pot sa va spun ce draci am avut,mai ales ca toate mergeau de-andoaselea.
Aveam niste piscoturi si mango si m-am gandit la o torta rapida si buna cu mango,portocale si piersici.Ei as !!!
Pentru ca n-am avut gelatina care imi trebuia in casa ,ci doar rahatul ala de gelatina maruntita de dr oetker,pe care nu este specificat clar modul de folosire.Ei spun ca este pentru 0,5 l lichid,dar nu specifica ca lichidul asta este masurat dupa ce adaugi zaharul si scoti din cantitatea de lichid cea pe care o adaugi ca sa hidratezi gelatina.Probabi ca cele ca fac de mult dulciuri care implica gelatina cunosc asta,dar nu mi se pare normal ca aceste lucruri sa nu fie specificate pe plic.Am respectata temperatura de topire,sub 50 *C.As! DEZASTRU ! Ceea ce nu se intampla cu tort gelee sau gelatina foi.Alea functioneaza impecabil.
Apoi am facut ,pe ideea minitartelor mele cu legume,niste pachetele in sunca .Sunca de Praga cumparata de la aldis.Veau sa va spun ca sunca a scazut 30%.Adica are apa ca la balamuc!S-a ales praful de pachetele mele.Postez maine ce-am facut pentru week end,ca azi sunt prea enervata.
Maine dupa-amiza mergem la campionatul de gatit in aer liber ,ca vizitatori si observatori,desi unele dintre noi,cele din intalnirea anterioara am fost invitate.Atata ca conditiile erau cam dure si nu aveam sanse fara o pregatire prealabila,ca noi ne gandeam ca mergem sane  hohaim pe acolo si sa gatim in acelasi timp..Asa ca daca ne-or mai invita si la anul am hotarat sa facem echipa si anul asta mergem sa vedem ce si cum.Sper sa-mi iasa si pozele,ca Tudor e plecat cu aparatul in Lumea Noua ! asa ca eu am ramas cu anticul meu olympus,care sufera rau de lipsa de lumina.Ca de aia pozele mele din ultima vreme sunt cam deficiente,sa zic asa.Mai ales ca eu mereu ajung sa fac poze seara,dar asa imi iese.Nu pot sa va spun ce-i la gura mea! Preitenii stiu de ce !

14 comentarii:

  1. Cu gelatina aia am luat si eu teapa candva! Nu vreau sa critic produsele de la dr Oetker, dar sunt cateva care nu-s ok deloc!

    RăspundețiȘtergere
  2. danutzo,sunt perfect de acord,asta maruntita e o porcarie,sau daca o folosesti in cantitate dubla merge.

    RăspundețiȘtergere
  3. Heureuse d'avoir de tes nouvelles.
    A très bientôt

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm...de-ale Romanicai ! nu ma mai surprinde nimic! faina ideea cu campionatul! unde se tine ? e tot weekendul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu suntem noi satule de gatit acasa, vrei sa ma duci si pe la mall sa gatesc....hahaha, glumesc! Abia astept sa ne vedem azi!

    RăspundețiȘtergere
  6. pfuuuu, si eu am patit-o cu gelatina aia, o porcarie! cat despre faza cu netul, e de toata jena :(. te pup tare, weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ha, zici ca la tine a fost rau? Eu am net, pachet de servicii speciale pe fibra optica de a Romtelecom. A trecut un an de cand l-au introdus si nu aveau oameni priceputi. A fost un calvar. Pica rar, dar cand pica, conform contractului deranjamentul se rezolva in 72 de ore!!! Si cand pica, pica tot - internet, cablu, telefon fix! De-abia astept sa vad cuma fost la campionatul asta de gatit. Te pup sa treaca supararea!

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte aiurea situatia.n-as vrea sa fiu in pielea ta.te pupacesc cu drag sa iti mai treaca supararea.la mine e inundatie,vin la tine cu primul val.pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Gata,am internet maine incep postarile.Pr facebook,retetele Panselutei am pus poze din prima zi a campionatului.Am sa le pun si aici da'probabil maine

    RăspundețiȘtergere
  10. Naina ,sa te vad cum iti lasi musafirii si vii si azi !Invitatia lui Antonio Passarelli si a lui Mihai Uica nu se poate refuza!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sarah,fug repede sa construiesc un dig de andocare !!

    RăspundețiȘtergere
  12. Intre timp cred ca te-ai calmat . :)
    Astept vesti si impresii de la campionat .

    RăspundețiȘtergere
  13. Da,Lia, azi s-a rezolvat cu internetul.Si acusica postez si campionatul

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...