INGREDIENTE:
-1 kg pulpe superioare de pui,cu os si piele puteti folosi pui intreg,portionat)
-1 Lg (lingura) ulei
-60 g unt
-2 esalote (eu am folosit ceapa obisnuita)
-500 g ciuperci
-1 Lg faina
-125 ml vin alb
-2 Lg coniac
-2 Lg pasta de tomate
-250 ml supa de pui
-1 Lg tarhon
-1 Lg patrunjel
-sare,piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
-incalziti uleiul,adaugati jumatate din cantitatea de unt,lasati-l sa se topeasca ,apoi sotati carnea de pui,pana se rumeneste pe ambele parti.Scoateti-o din tigaie si rezervati-o la cald
-scurgeti excesul de grasime din tigaie sau cratita ,adaugati untul ramas ,apoi ceapa maruntita, o lasati sa se inmoaie,adaugati ciupercile ,acoperiti vasul si gatiti 3 minute.
-adaugati faina si gatiti timp de 1 minut,amestecand constant,apoi adaugati vinul,coniacul,supa,pasta de tomate aduceti la fierbere si adaugati tarhonul.Asezonati cu sare, piper si reduceti focul.
-
-serviti presarata cu patrunjel verde tocat si arpagic verde,alaturi de crutoane mari de paine prajite in ulei.Astea am uitat sa le pun in poza.
Pofta buna!
Prima venita ,prima servita.La pranz vin la tine la masa.
RăspundețiȘtergereZi frumoasa sa ai!
Medi sper sa sarbatoresti 1 mai cu peste ,sa vin si io la masa la tine!
RăspundețiȘtergereFelicitari Pansy! Arata extraordinar si gustul sigur e pe masura.
RăspundețiȘtergereUna exquisitez Pansy muy sabroso me encanta el pollo de esta manera,abrazos hugs,hugs.
RăspundețiȘtergereMultumesc Micky!
RăspundețiȘtergerece bunatate ai facut...yamy
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergere:))
RăspundețiȘtergereArata minunat, gustul cu siguranta pe masura. Multumesc pentru reteta.
RăspundețiȘtergerePrea bun ca sa-i rezisti acestui puiut:)!!!O bunatate!
RăspundețiȘtergereI love chicken cacciatore this sounds delicious.
RăspundețiȘtergereO reteta pe sufletul meu!
RăspundețiȘtergerePupu-va fetelor pentru aprecieri!
RăspundețiȘtergereThx Annie!
RăspundețiȘtergere