INGREDIENTE:
-12 ciocănele de pui
-3 linguri ketchup
-3 linguri sos de
soia
-2 linguri sos hoisin
-o lingură oțet de
orez
-4 căței de usturoi zdrobiți
-3 cm rădăcină de
ghimbir rasă
-o lingură sirop de
arțar sau miere
-sare, piper după
gust
MOD DE PREPARARE:
1.Se amestecă toate
ingredientele mai puțin ciocănelele de pui.
2.Se ia o pungă mai mare cu fermoar , se toarnă sosul obținut mai sus, apoi se adaugă ciocănelele.Se închide punga și se amestecă bine ciocanele în sos, apoi se pune pungă în frigider și se lasă la marinat timp de 6 ore. Cel mai bine este să le puneți de seara până a două zi, când urmează să fie gătite. Din când în când se întoarce punga pe partea cealaltă.
3.Se scot ciocănele din pungă, se așază într-o tavă termorezistentă, se toarnă marinada rămasă peste ciocănele, se adaugă un pahar de apă și se dă tava la cuptorul preîncălzit la 200 *C, timp de aproximativ 45 de minute, sau până ce sunt frumos rumenite.
2.Se ia o pungă mai mare cu fermoar , se toarnă sosul obținut mai sus, apoi se adaugă ciocănelele.Se închide punga și se amestecă bine ciocanele în sos, apoi se pune pungă în frigider și se lasă la marinat timp de 6 ore. Cel mai bine este să le puneți de seara până a două zi, când urmează să fie gătite. Din când în când se întoarce punga pe partea cealaltă.
3.Se scot ciocănele din pungă, se așază într-o tavă termorezistentă, se toarnă marinada rămasă peste ciocănele, se adaugă un pahar de apă și se dă tava la cuptorul preîncălzit la 200 *C, timp de aproximativ 45 de minute, sau până ce sunt frumos rumenite.
Poftă bună !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu