joi, 28 aprilie 2011

Alta intalnire de gradul III,de data asta aproape numai bucuresteana

De data asta cu Elena,Yafa(era singura care nu se incadra la capitolul bucuresteana) ,pe care deja le stiti din pozele mele,si noutatea este Naina.Pot sa ma laud ca instinctul m-a inselat de putine ori.Naina este o tanara doamna tare draguta pentru care am o aplecare speciala,pentru ca ea a fost prima pe care am contactat-o ca "tanara" blogerita si am bombardat-o cu intrebari .Si ea ,care era ceva mai in varsta decat de mine ca blog,cu cateva zile.( o sa vedeti din poze diferenta,hihihiii) mi-a raspuns si m-a indrumat cum a stiut.A fost una din cele mai frumoase experiente interumane si necunoscute pe care le-am avut.
pozele urmeaza maine.Acum nu gasesc cablul de descarcare !!!!Amgasit cablul,am avut si alte prbleme asa ca acum sper sa pot pune pozele !
tanara noastra vedeta NAINAAAAAAAAAAA!
Yafa, Naina si Elena,frumoasele mele si  nu sunt desueta sau siropoasa cand spun asa.Chiar sunt niste oameni tare frumosi.
cu ochii dupa adi hadean !eu fiind cu spatele n-am obesrvat la timp aparitia meteorica  a unui asa simpatic personaj gastronomic.

se vede ca ne plac pozele.Acuma nu asteptati prim-planuri ca n-o sa vedeti,desi eu le am.Am uitat sa va spun ca am vazut la plimbare si ceva personaj care are o emisiune culinara pe acasa.Eu n-o urmaresc,pare ca nici altii,dar spre deosebire de ei eu nici n-am stiut de emisiune.
Speram sa ne intalnim si luna ce vine si mai speram sa largim cercul !!!!!

13 comentarii:

  1. Te pup si abia astept sa ne reintalnim!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce mult imi plac initiativele astea de interactionare face to face! felicitari dragelor pentru intalnirea minunata ce ati avut-o ( pozele le-am vazut deja la Naina)!

    RăspundețiȘtergere
  3. mai ophelia,te-as invita si pe tine la o urmatoare intalnire !te vad tanara si frumoasa,ceea ce unei tinere trecute de a doua varsta ca mine,ii place.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai, am gresit,trecuta de prima tinerete !!!!! nu de a doua !!!! nici nu stiu daca am ajuns la a doua ,mental vorbind !

    RăspundețiȘtergere
  5. Saru'mana de poze, si ca m-ai facut vedeta...:-)))), toate suntem vedete...va pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc de intentiile bune! as fi incantata sa pot intalni o parte din oamenii ce ii urmaresc zilnic- in domeniul virtual!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai, ce vant si ce figura de bunica am. Ca scuza, va zic asa> dardaiam de frig ca naiba, dar nu mi-am data seama decat cand ne-am despartit ca e frig de fapt, asa emotie mare, dom'le! Naina, este persoana foarte speciala, care parca nu lipsise de la nici o intalnire pana atunci, si m-am simtit extraordinar. Ma gandesc chiar la acel mojito promis, Pansy, de dragul vostru si a faptului ca ne cunoastem si altfel decat virtual. L-am ratat la secunda pe Adi Hadean, dar poate soarta ne va mai scoate in calea lui prin Bucuresti si ne vom cunoaste si cu el. Unei persoane generoase si sociabile ca el, care face efortul de a-si cunoaste unii dintre admiratori prin alte colturi ale tatii, cred ca i-ar face placere sa ne cunoasca si pe noi. Va pup frumoaselor si va doresc o duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai,elena draga sa stii ca am scris pe blogul lui adi hadean si i-am lansat o provocare,in sensul ca daca vine in bucuresti si isi poate rupe vreo 2 ore,l-as invita la mine in curte si noi,cateva blogarite am gati pentru el,adica l-am rasfata.si mi-a raspuns ca nu excude o astfel de posobotate !!!!! asa ca fetelor,fiti atente !

    RăspundețiȘtergere
  9. am vrut sa scriu posibilitate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pansy scumpa, a fost o intalnire minunata, m-am bucurat nespus sa va revad pe tine si pe Elena si sa fac cunostinta cu Naina. Ascunde pozele cu mine ca se sperie blogosfera.....lol...Puuup

    RăspundețiȘtergere
  11. yafa draga,tu nu poti decat sa farmeci blogosfera !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...