luni, 17 octombrie 2011

Intalnire si premiere

Sambata am gasit iarasi un prilej de intalnire cu cateva blogarite, prietene as putea spune deja.
Naina, Dana, Gaby si Viorica,pe care am avut placerea sa o cunosc acum.Sunt si o parte din sotii aferenti,dar pe ei ii lasam in anonimat.Vizitati-le blogurile si o sa vedei ce minunatii ies din mana doamnelor acestea.
Ne-am intalnit la mall in Cotroceni.Eu nu prea merg la mall-ul asta,drept care parcarea aia imensa m-a speriat.Am avut tot timpul impresia ca la plecare n-o sa-mi mai gasesc masina.Dar nu va nelinistiti,ca mi-am gasit-o.Naina si sotul ei,au fost asa draguti ca au mers cu mine si pana n-am vazut-o in fata ochilor nu m-au abandonat.
Ne-am petrecut vremea int-o carciuma italieneasca,in care se fuma,of corse,ca majoritatea eram fumatoare,dar carciuma asta,scumpa altfel,nu avea o instalatie de ventilatie,de Zamzuu,sotul lui Gaby, mai iesea din cand in cand afara sa mai ia o gura de aer mai fara fum.Ce sa zic,ca la sfarsit miroseam toti a tutun,de ziceai ca am fi fost intr-o bodega mohorata, de drojdieri.A fost o dupa-amiaza placuta,va dati seama de asta,daca va spun ca am stat impreuna mai bine de 5 ore.
Intalnirea asta a fost si pentru ca eu,participand la un concurs organizat de Gaby pe blogul ei ,Gabriela's blog si sponsorizat de Bilancia,am castigat un set de rasnite Peugeot,pentru piper si sare
Iata-le :
Am avut si surpriza sa constat ca ele nu erau goale ci chiar contineau  sare si piper.
Asa ca nu pot decat sa inchei  multumindu-i Gabrielei pentru concursul organizat si pentru premiu .

21 de comentarii:

  1. Doar nu credeai ca te abandonam pe acolo...:-) Te pup si abia astept sa ne revedem. Trebuie precizat ca nici o intalnirea din asta de-a nostra nu dureaza mai putin de 5 ore..:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. JM.poate cand vii prin tara,treci si prin Bucuresti si o punem neaparat de-o "intalneala"

    RăspundețiȘtergere
  3. Pupu-te Naina draga!trebuie sa va spun ca Naina e pustioaica dintre noi.E drept ce zici, da'parca intotdeauna mi se pare ca e prea putin.Data viitoare ma aranjez sa las cuiva sa-mi hraneasca mama,sa nu mai am stresul asta.Si in orice caz trebuie sa gasim o carciuma in care sa nu murim gazati si gata conservati prin afumare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru premiu!!! Cat despre intalneala, tare mi-ar fi placut sa va fiu alaturi.. Poate data viitoare?? Va pup pe toate!!

    RăspundețiȘtergere
  5. eee...ce fain! vad ca va tineti de treaba si nu va lasati deloc cu intalnirile astea !

    p.s :felicitari si pentru premiu ! frumusele rasnitele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru premiu si felicitari voua pentru intalnire. Mi-ar placea si mie sa stau 5 ore, macar, cu voi! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari fete dragi pentru faptul ca va intalniti, e minunat sa faceti asta si felicitari si pentru minunatul premiu ! Sa le folosesti sanatoasa, Pansy draga !
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac intalnirile astea intre bloggeri, as vrea sa pot sa particip si eu la una :) Si rasnitele sunt asa dragute! Cat despre fumul de tigara, ma bucur asa de mult ca aici este interzis fumatul in locurile publice.

    RăspundețiȘtergere
  9. Antonina,tu esti aici,asa ca nu intri in discutie,cu tine ne intalnim data viitoare dar Ophelia,Miha,Lia cand avei drum in Bucuresti,daca aveti dati de stire din timp si o punem de o intalneala.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihaela tu esti departe rau,dar poate mai vii prin tara ,si atunci ne strangem randurile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ha, eu sunt ratacita, pierduta in acest weekend pe coclauri. Promit sa revin cu un telefon si sa-mi povestesti in amanunt, ce si cum a fost intalneala. Asa de rau imi pare ca n-am fost si eu!!!!!! Data viitoare o sa ma dau de trei or peste cap si o sa vin ca mi-e dor de voi in carne si oase. Va pup dragelor.

    RăspundețiȘtergere
  12. felicitari pentru castigarea concursului.stiu ca iti doreai rasnitele si a bucur ca acum te poti bucura de premiul castigat.pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoas si felicitari!
    Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Iar va invidiez bucurestencelor !!!
    Bravo voua pentru aceste intalniri, va felicit !
    Te tzuc Pansy !

    RăspundețiȘtergere
  15. Elena vezi ca avem o alta actiune maine dupa-amiaza!

    RăspundețiȘtergere
  16. pupu-te Sarah ! imi pare rau ca esti as departe !

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumes Maya ! dar tu m-ai apari prin Romania asta a noastra,sa ne cunoastem sa ne vedem ! ca tare mai e placut !

    RăspundețiȘtergere
  18. Sidy ,ce sa fac ?! tare mi-ar place sa te cunosc !

    RăspundețiȘtergere
  19. Sidy eu nu pot avea acces la comentarii la tine pe blog ca zice sa-mi fac blog,ba sa le spun numarul meu de mobil.cred ca a inebunit toata lumea !inclusiv prostul ala de huidu ,un cretin,cum se poate numi cineva care cu toata familia in masina risca cum a riscat el !si ne mai si omoara toate televiziunile cu asta.i mod sigur,am avut si eu zile mai bune !

    RăspundețiȘtergere
  20. Minunate aceste intalniri. Vad ca s-au legat prietenii in toata regula. Foarte frumos, felicitari si pentru premiu. Pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...