sâmbătă, 3 decembrie 2011

SweetFest -decembrie2011 !

Azi am fost la SweetFest,la Hanul lui Manuc.Ma gandeam ca o sa fie ceva de amploare dar sa dovedit ceva "mic" si aproape "delicat".Putine standuri,intr-o incapere fara lumina suficienta.N-o sa vedeti prea multe ca mi s-a terminat bateria la aparat,ca n-o verificasem inaninte de a pleca de acasa.Stiam ca-l am pe Zamzuu in spate,asa ca nu m-am ocupat prea tare.Cand colo gaby,a fost cuprinsa de migrena,Naina de musafiri si Viorica nu stiu de cine.Asa ca am bantuit singura pe acolo.Noroc ca am apucat sa fac vreo 20 de poze,dupa care bateria mea a inclinat steagul.M-as fi asteptat sa vad multe firme cu condimente specifice dulciurilor,cand colo n-a fost decat SugarSpice.ro La inceut de drum,dar cu o echipa tare draguta si cooperanta,gata sa-ti dea amanunte si gata sa primeasca noi retete.Doua fete tare dragute,cu informatii bine puse la punct.O gama de produse larga,dar e mi s-a parut important,cu produse de inalta calitate,fiind in cooperare cu cei mai buni,in materie de extracte de vanilie si alte cele.Am cumparat de la ei la un pret foarte buna pastai de vanilie de madascar,plus niste fructe sau seminte de care nu stiam,decat din poze,la fel si extracte minunate.De fel si fel.Intrati pe site-ul lor sa va lamuriti.Pentru cei ce nu vor extract de vanilie ,au pudra de vanilie,obtinuta din extract,care nu coloreaza aluatul.Vizitati-i ca n-o sa va para rau.Eu am cumparat de la ei ,evident pastai de vanilie de Madascar,extract de menta si tonka ( niste fructe sau seminte ca n-u stiu inca,dar cu care am vazut deserturi,si au o aroma extraordinara,c se potriveste cu caramelul,ciocolata si mai aflu eu cu ce).




Asta-i un stand care mi-a placut,mai ales ca nu gasesti aceste tipuri de miere,in mod obisnuit.Dar tot n-am aflat unde le comercializeaza.
Urmeza standul SugarSpice Ro,cu multime de bunatati pentru cei ce fca dulciru.Produse de buna calitata,daca ii intrebi,ei spu ca sunt Rolls Royce-ul pastailor de vanilie ,a extractului de vanilie si al altor condimente:piperuri de nici nu va da prin cap ca exista,anason stelat,tonka,etc




Innebunesti si vrei sa cumperi din toate....doar ca.....
ciocolati bio,paste de alune,pecan si nu stiu mai ce ,facut dupa reteta inventatorului nutelei.
ciocolata de menaj adevarata,la 1 kg,pentru dicverse dulciuri


ceaiuri,curry,dulceturi bio,crema gen nutela adevara
cioco;ata belgiana pentru decor
diverse sortimente de ciocolata bio.
Toate astea le gasiti pe site-ul lor.Si mai multe.
Firma asta desi are ciocolata pe frontispiciu,vinde ceaiauri de cele mai bune si nimicuri ce le v



selectia asta de breakfast,afternoon si earl grey,englisn tea,mi-a placut !
Aici s-a termina bateria,asa ca n-am ce sa va arat decat ce am cumparat eu 
adica pastai de vanlie de Madascar,seminte tonka si esenta de menta.Mai departe va arat ce si cum e cu esenta





asta e.mai mult la anul viitor,cand sper sa fie prezenti mai multi importatori de condimente pentru dulciuri si firme ce sunt implicate in aceasta activitatee  !!!!!! cred ca mediatizarea a fost slaba .Poate la anul vor intelege si restul firmelor  ca este importatmt sa fii pezent la astfel de targuri.!de ce ? pentru ca intotdeauana vine- o vreme,vine-o vama ! vorba cantecului.

17 comentarii:

  1. Vai cite bunataturi delicioase!Ma duc sa pap ceva dulce ca mi-ai facu pofte cu prima poza. :).

    RăspundețiȘtergere
  2. ce mi-ar placea si mie ceva ciocolata si esenta de valinie...duminica placuta iti doresc!!

    RăspundețiȘtergere
  3. draga Pansy, mai avem de invatat asa e?
    te pup tare tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eee...daca stiam venam cu tine la targ! am auzit de el, dar cum nu am avut nici companie,apoi nici chef...am renuntat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar va invidiez pe cele din Bucuresti....
    Minunat Pansi....ai avut ce admira.
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  6. Lilly,produsele pot fi comandate la telefon sau on line,uite aici site-ul lor http://sugarspice.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. ophelia,data viitoare te chemam si pe tine

    RăspundețiȘtergere
  8. Emily,daca nu invatam tot timpul si nu ne pastram mintea deschisa,cum mai progresam si cum ne pastram spiritul tanar?

    RăspundețiȘtergere
  9. paradisiaco,bine ca mi s-a terminat bateria,ca altfel vedeai si niste bomboane de ciocolata belgiana,grozave,la care nici eu n-am rezistat,desi mi-au cam golit portofelul

    RăspundețiȘtergere
  10. eu astept sa ne pregatesti ceva cu tonka :D!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai, ce m-as fi plimbat si eu pe acolo:((

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-ar fi placut sa fiu cu tine, sa colindam si sa admiram ce era de admirat. Dar ma bucur ca n-am fost, ca ar fi trebuit sa intorc portofelul pe dos, mai ales cat priveste pastaile de vanilie, niste ceaiuri, tonka. Dar cioco nu si nu, aici chiar ca nu. Adica nu stiu daca rezistam... O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Oooo ce de tentatii,te-ai rasfatat nu gluma!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. A fost intr-adevar un targ cu putini expozanti, aceeasi parere avand-o si vizitatorii.
    Facand abstactie de asta, mie chiar mi-a placut. Probabil si din cauza locatiei si datorita faptului ca a fost prima mea participare la o astfel de actiune si pentru ca am avut ocazia sa cunosc personal multi prieteni "de facebook", printre care si dumneavoastra.
    Azi au fost o multime de vizitatori. Cred ca cei mai multi comparativ cu vineri si sambata.

    RăspundețiȘtergere
  15. vai ce de bunatati ai vazut tu acolo !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Carmen,ma bucur ca esti incantata si sper sa fi fost cu folos toata intreprinderea.Locatia mi-a placut si mie,nu mi-a placut iuminarea,mai exact lipsa unei lumini suficiente,dar intotdeauna e loc de mai bine.pe masura ce astfel de manifestari vor fi mai mediatizate,probabil c va crestesi numarul de vizitatori.
    Ma bucur si eu ca te-am cunoscut !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...