Din seria simplu si bun :
INGREDIENTE :
- 500 gr ciuperci
- 50 ml ulei
- 1 buc. ceapa
- 2 buc. catei de usturoi
- 1/2 buc. ardei rosu
- 2 lingura patrunjel verde tocat
- 100 gr cascaval ras
- 6 buc. pulpe superioare de pui
MOD DE PREPARARE :
1.Se calesc ceapa, usturoiul si ardeiul ,rapid in putin ulei,se adauga ciupercile feliate si se soteaza si ele la foc iute,se inchide focul si se asezoneaza cu sare,piper,patrunjel verde tocat
2.Pulpele se rumenesc si ele la foc iute intr-o tigaie antiaderenta unsa cu putin ulei, se sareaza ,se pipereaza.
3.Se unge un vas termorezistent cu ulei sau unt,se aseaza compozitia de ciuperci,peste ele se aseaza bucatile de pui si se presara totul cu cascaval ras.
4.Se da vasul la cuptorul preincalzit, pentru aprozimativ 20-30 de minute,pana prind o crusta aurie frumoasa
5.Se scoate din cuptor si se presara cu patrunjel verde tocat.
Mancati cu pofta alaturi,eventual,de o salata .
imi placeeeee...
RăspundețiȘtergereAlina,pe principiu usor,rapid si bun!
Ștergere