Au venit căldurile peste noi, așa că rețetele simple și rapide sunt la ordinea zilei.Binenteles că diferența o fac condimentele folosite, așa că nu vă fie frică să le folosiți.
INGREDIENTE:
INGREDIENTE:
-un
piept de pui fără piele și os
-sare
-piper
cu lămâie
-1/4
linguriță semințe de fenicul măcinate
-o
linguriță de usturoi granulat
-fulgi de ardei iute dupa gust
-fulgi de ardei iute dupa gust
-30 g
unt
-o
lingură de ulei
-500 g
mazăre
-mărar
verde tocat
MOD DE
PREPARARE:
1.Se
taie pieptul de pui felii și sărează , se piperează, se presară cu fulgii de ardei iute, semințele de
fenicul și usturoiul granulat și se lasă 10 minute la frigider.
2.Se
topește untul împreună cu o lingură de ulei și se sotează mazărea.Când e
aproape gata, se face loc în mijlocul tigăii și se pun fileurile de piept de
pui.Se prăjesc pe ambele părți câte 2-3 minute.Se asezonează mazărea dacă mai
este nevoie.
3.Se
servește carnea alături de mazăre, presărată cu mărar verde tocat.
Poftă
bună !
Foarte buna ,delicioasa ,copii mei mananca mazare cu mare placere ,si noi la fel.Iar acum vara cand se gaseste peste tot mazare dulce este si mai bine .
RăspundețiȘtergereE grozav ca mananca mazare copiii tai, Mirela.Inseamna ca o gatesti bine.Stiu multi copii care refuza mazarea .
Ștergere