vineri, 13 iunie 2014

Piept de pui cu mazare


  Au venit căldurile peste noi, așa că rețetele simple și rapide sunt la ordinea zilei.Binenteles că diferența o fac condimentele folosite, așa că nu vă fie frică să le folosiți.

INGREDIENTE:
 -un piept de pui fără piele și os
 -sare
 -piper cu lămâie
 -1/4 linguriță semințe de fenicul măcinate
 -o linguriță de usturoi granulat
 -fulgi de ardei iute dupa gust
 -30 g unt
 -o lingură de ulei
 -500 g mazăre
 -mărar verde tocat

 MOD DE PREPARARE:
 1.Se taie pieptul de pui felii și sărează , se piperează, se presară cu fulgii de ardei iute, semințele de fenicul și usturoiul granulat și se lasă 10 minute la frigider.

 2.Se topește untul împreună cu o lingură de ulei și se sotează mazărea.Când e aproape gata, se face loc în mijlocul tigăii și se pun fileurile de piept de pui.Se prăjesc pe ambele părți câte 2-3 minute.Se asezonează mazărea dacă mai este nevoie.
 3.Se servește carnea alături de mazăre, presărată cu mărar verde tocat.
 Poftă bună ! 

2 comentarii:

  1. Foarte buna ,delicioasa ,copii mei mananca mazare cu mare placere ,si noi la fel.Iar acum vara cand se gaseste peste tot mazare dulce este si mai bine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E grozav ca mananca mazare copiii tai, Mirela.Inseamna ca o gatesti bine.Stiu multi copii care refuza mazarea .

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...