O ciorbă obişnuită aproape, atâta doar că este acrită cu rubarbă care ii dă un gust si o culoare subtile .
INGREDIENTE:
INGREDIENTE:
-5-600
g carne de viţel cu os
-3 morcovi
-o rădăcină de pătrunjel
-un păstârnac
-un ardei
-4-5 cartofi
-4-5 cartofi
-o ceapă
-o ceaşcă suc de roşii (sau roşii decojite)
-1/2-1 ceaşcă rubarbă tăiată feliuţe
-sare
-fulgi de ardei iute (optional)
-fulgi de ardei iute (optional)
-leuştean tocat
MOD DE PREPARARE :
1.Se fierbe carnea şi întretimp se curăţă şi
se toacă legumele
2.Când carnea este aproape gata, se adaugă
legumele, inclusiv rubarba şi se mai fierbe 15-20 de minute sau până ce legumele sunt fierte.
3.Se asezonează şi se serveşte presărată cu
leuştean tocat si ardei iute dacă vă place.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu