duminică, 29 iunie 2014

Ciorbă de viţel acrită cu rubarbă


O ciorbă obişnuită aproape, atâta doar că este acrită cu rubarbă care ii dă un gust si o culoare subtile .

INGREDIENTE:
-5-600  g carne de viţel cu os
-3 morcovi
-o rădăcină de pătrunjel
-un păstârnac
-un ardei
-4-5 cartofi
-o ceapă
-o ceaşcă suc de roşii (sau roşii decojite)
-1/2-1 ceaşcă rubarbă tăiată feliuţe
-sare
-fulgi de ardei iute (optional)
-leuştean tocat

MOD DE PREPARARE :
1.Se fierbe carnea şi întretimp se curăţă şi se toacă legumele
2.Când carnea este aproape gata, se adaugă legumele, inclusiv rubarba şi se mai fierbe 15-20 de minute sau  până ce legumele sunt fierte.
3.Se asezonează şi se serveşte presărată cu leuştean tocat si ardei iute dacă vă place.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...