marți, 28 iulie 2015

Frigarui de porc cu sos barbeque


 Simplu, bun și rapid: frigărui de porc cu sos barbeque. Despre sosul barbeque v-am povestit aici așa că acum îl punem în aplicare . Carnea poate fi pusă la marinat in sos, cu o zi înainte. Va fi cu atât mai gustoasă.

 INGREDIENTE: 
 -800 g pulpă de porc
 -2 ardei 
 -4 roșii
 -2 cepe
 -200 ml sos barbeque
 -sare, piper după gust

 MOD DE PREPARARE:
 1.Tăiați carnea cuburi de aproximativ 2-2,5 cm. Puneți cuburile într-un bol și amestecați-le cu 3-4 linguri de sos barbeque. Lăsați carnea acoperită cu folie, la marinat la rece, timp de o oră.
 2.Tăiați legumele cuburi de dimensiunea bucăților de carne.
 3.Udați cu apă bețele de frigărui pentru a nu se arde in timpul frigerii, apoi formați frigăruile, alternând bucățile de carne cu legumele.

 4 Frigeti pe grătar frigăruile, având grijă să le rotiți pe toate părțile. Din când în când ungeți-le cu ajutorul unei pensule, cu sosul barbeque rămas.
 Poftă bună !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...