Simplu, bun și rapid: frigărui de porc cu sos barbeque. Despre sosul barbeque v-am povestit aici așa că acum îl punem în aplicare . Carnea poate fi pusă la marinat in sos, cu o zi înainte. Va fi cu atât mai gustoasă.
INGREDIENTE:
-800 g pulpă de porc
-2 ardei
-4 roșii
-2 cepe
-200 ml sos barbeque
-sare, piper după
gust
MOD DE PREPARARE:
1.Tăiați carnea
cuburi de aproximativ 2-2,5 cm. Puneți cuburile într-un bol și amestecați-le cu
3-4 linguri de sos barbeque. Lăsați carnea acoperită cu folie, la marinat la
rece, timp de o oră.
2.Tăiați legumele
cuburi de dimensiunea bucăților de carne.
3.Udați cu apă bețele
de frigărui pentru a nu se arde in timpul frigerii, apoi formați frigăruile,
alternând bucățile de carne cu legumele.
4 Frigeti pe grătar
frigăruile, având grijă să le rotiți pe toate părțile. Din când în când
ungeți-le cu ajutorul unei pensule, cu sosul barbeque rămas.
Poftă bună !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu