sâmbătă, 3 mai 2014

Un altfel de meniu de 1 mai

Acuma daca tot mai sarbatorim Intai Mai "muncitoresc", va propun un altfel de meniu.Sigur ca am facut si noi un gratar muncitoresc cu mititei ( prietena mea Sorina si Ionut sunt fani) si ciocanele de pui la gratar (tare recomandabile daca o mai puneti de un gratar) , dupa reteta americana, ca sa nu uitam de unde am pornit cu 1 mai, ca ei , americanii habar n-au oricum de aceasta sarbatoare.
In rest va propun cele de mai jos, fara gratar.La primele doua urmeaza retetele.

Ciorba de loboda acrita cu rubarba, tare bine merge mai pe seara, dupa gratare.

Ceafa de porc cu mere caramelizate, asta-i pentru a doua zi, cea a tineretului,,mananci la pranz, dupa care iti vezi linistit de treaba restul weekend-ului sarbatoresc.

Si pour la bonne bouche Minitarte cu rubarba si capsuni, nu cred sa zica cineva nu.
Sper ca va placut!

3 comentarii:

  1. Mai, mai, ce de bunatati! Ma inscriu la ciorba aia de loboda, ai sa razi, ca gustul ei acrita cu rubarba m-ar tenta sa-l aflu mai inainte de toate celelalte. Te pup cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu rad , ca te stiu .In perioada asta, a rubarbei, eu acresc ciorbele cu rubarba.Imi place.

      Ștergere
  2. Te invit la mine pe blog sa participi la "Campanie de sarbatoare".
    http://liligospodini.blogspot.ro/2014/05/campanie-de-sarbatoare.html

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...