Reteta asta este inspirata dintr-o reteta a Adrianei.In varianta originala este cu prosciutto cotto.Eu am adaptat-o pentru pui.
INGREDIENTE:
-1 piept mare de pui
-3-4 felii de afumatura (nu e obligatoriu,dar aroma de fum o face mai savuroasa)
-2 cepe
-1 kg mazare
-2 legaturi marar
-150 g mozzarella
-100 ml vin alb
-sare,piper
MOD DE PREPARARE:
Se taie pieptul de pui cuburi, afumatura, daca folositi, fasiute si se toaca ceapa.
Eu am fiert mazarea intr-un vas cu presiune,5 minute, ca sa scurtez timpul de preparare
Dupa care, pofta buna !
Faptul ca are mozzarella ma atrage foarte tare.
RăspundețiȘtergereArata foarte apetisant.
O zi frumoasa.
Tare imi place, ador mazarea cum ar fi ea, mai ales cea noua mmmmmmmmm, ce bunatate. Pupicei
RăspundețiȘtergeresi mie imi place mazarea dar cu mozzarella nu am mancat niciodata.....cu prima ocazie o incerc si eu.O saptamana minunata in continuare!
RăspundețiȘtergereMozzarella.....mmmmm buna in orice combinatie!!!Ma atrage aceasta mancarica!!!!
RăspundețiȘtergereSa ai o zii frumoasa!!!
Usor si bun!foarte buna combinatie cu mozzarella!i-mi place!o zi buna!!!
RăspundețiȘtergereSaptamana asta e mazarea la putere !
RăspundețiȘtergere+ pui+mozzarella= Bun,Bun !
Ce-mi place cum se intinde mozzarela.. buna idee. O sa incerc si eu pentru sot ca el e mare amator de mazare ;)
RăspundețiȘtergerenu uitati vinul ! esential.v-am spus ca afumatura,sau macar aroma de fum de la un sorici ceva ,ii face foarte bine
RăspundețiȘtergereo combinatie inedita dar foarte tentanta.tai de pe lista afumatura si vinul din motive pe care le cunosti.in rest abia astept sa ajung in bucatarie din nou sa vad cum e mazarea cu mozzarella ca asa pofta mi-ai facut....pup cu drag
RăspundețiȘtergerebonne idée de rajouter de la mozza, ça ne peut être que goûteux bonne journée
RăspundețiȘtergerej'aime beaucoup les petits pois mais jamais essayé avec de la mozzarella.
RăspundețiȘtergereJe note.
A bientôt.