Pot sa spun ca, de fapt ,tot ce fac eu la gratar in retele mele,in marea ,majoritate ele se intampla in vas zepter.O sa spuneti ca e reclama.Si de fapt chiar asta e,pentru ca nici un vas pe flacara aragazului nu iti da asemenea rezultate.Drept e ca eu nu am gratar zepter sa am si dungile corespunzatoare pe carne sau legume.Dar orice vas functioneaza la fel,da' fara dungi.Voi puteti folosi ce vas vreti,gratar.tigaie antiaderenta.
-adica am marinat pestele cu marinata de aici ,mai putin zaharul si otetul balsamic :adica pasta de ardei iute,ghimbir,praf de usturoi,sos soia,sare,piper, plus zeama de la o lamaiemai mica, capere si un catel de usturoi
-incalzesc vasul pana nu pot tine degetul pe capac,adica pana acul termocontrolului ajumge in apropierea zonei verzi.cu 2-3 minute inainte adaug putin ulei,zeama de la o lamaie si caperele.apoi pestele.pun capacul,ma uit la ceas si dupa 2 minute il intorc si il mai las 2-4 minute,depinde de grosimea pestelui.
-l-am mancat cu cartofi la cuptor si o salata de rucola cu un dresseng acrisor .
in afara faptului ca am innebunit pe toata lumea cu pasiunea mea pentru rucola (hihi), iar cea pentru cartofi este binecunoscuta (hihihi), vasul asta de care zici tu pare minunat. chefal nu cred ca am mancat vreodata. sau cel putin, nu imi amintesc. dar imi place pestele, chiar am devenit fana in ultima vreme, nu mi-am dat seama inca de ce :))
RăspundețiȘtergereUn deliciu! Sa va fie de bine!!!!
RăspundețiȘtergeremargot draga,io-s ardeleanca asa ca nu-s fana peste.adica nu ori ce fel. imi plac zisele fructe de mare de nu pot sa-ti zic.si pestii bine gatiti (adica cu aplicatie).cat despre vasele astea scumpe,vreau sa-ti spun ca merita de o mie de ori.sotul meu are problerme de circulatie la picioare,adica are artera piciorului stang infundata.numai gatind in aceste vase ,cu aceeasi medicatie,
RăspundețiȘtergerecolesterolul i-a ajuns in limite normale.asa ca de asta fac eu reclama la aceste vase.de altfel m-aqm gandit ca am sa fac un post dedicat cu gatitul in vase zepter.
Pansy, tare mi-am dorit si eu vase din astea, dar nu sunt sanse sa le am prea curand. Ma multumesc cu ce am si fac la cuptor sau in grill, dar nu e la fel de zemos pestele. Si cum eu nu sunt un fan inrait al pestelui... Contrar unora, mie imi place salaul, bibanul, mai putin alti pesti, iar chefal n-am mancat inca.
RăspundețiȘtergerePartea haioasa este ca sunt pescarita, dar nu prea mananc peste! Daca este fara oase, da, altfel slabe sanse!
RăspundețiȘtergerePot sa vin la tine la masa?...........hihihi.
RăspundețiȘtergereCat de bine arata! Parca ii simt gustul deja!
RăspundețiȘtergereTrebuie sa fie minunat de bun!
Ce pofta mi-ai facuttttt,,,mmmmmm,cred ca nu ti-a mai ramas si pentru mine,,,,
RăspundețiȘtergerevai,Pansy,cum arata!inghit in sec si beau o gura de apa!
RăspundețiȘtergereCe carne fina are !
RăspundețiȘtergereO adevarata delicatesa.
elena draga si mie imi place mai ales bibanul dar si salaul.mai imi plac pastravul,dorada (sunt fan),somonul,crapul mai ales sub forma de plachie sau saramura(sa vedeti cum iese asta in zepter).
RăspundețiȘtergerecat despre vase,ele pot fi cumparate si in rate.ai putea sa incepi doar cu o cratita.fiecare vas are aceleasi caracteristici,difera doar forma.dar te asigur ca isi merita fiecare banut.
medi,iulia,mirela,mimi incercati marinata asta,ca n-o sa va para rau.
RăspundețiȘtergeremimi draga,mai bine bea un pahar de vin !!
lia draga,e bun si cu minim de oase.
pare minunat vasul asta, pestele arata superb, excelent! hai ca mi-ai facut pofta de peste :))!
RăspundețiȘtergerethx,zazuza!
RăspundețiȘtergereUite ca chefal nu am cumparat niciodata!Barbatul meu este pescar si foarte rar ajung sa cumpar peste.
RăspundețiȘtergereDar nu ma indoiesc ca nu este bun!
O seara buna!
La multi ani Pansy! Sa fii sanatoasa si numai de bucurii sa ai parte. Te pup!
RăspundețiȘtergereAm venit si eu sa-ti cant La multi ani! ca am auzit ca dai si tu un pahar de sampanie...cand colo, peste! Bun si asta...dar te rog sa pregatesti si-un desert ca daca nu mananc dulce imi scade glicemia! ;-))) La multi ani! sa fii iubita! puuup
RăspundețiȘtergereLa multi ani!!!
RăspundețiȘtergeren-am marinat pana acum pestele ,dar de acum inainte o sa o fac arata traznet,te pup
RăspundețiȘtergereLa multi ani si multa sanatate!!!
RăspundețiȘtergereAm venit din nou,sa-ti cant "la multi ani!"sa traiesti,sa fii sanatoasa si fericita!te pup dulce!
RăspundețiȘtergereLa multi ani sanatosi si frumosi!
RăspundețiȘtergereLa mulţi ani! :* :*
RăspundețiȘtergereAmo los productos del mar ,es una bendición que tengamos muchos mariscos y peces es lo más rico y saludable,lo que has preparado hoy es una delicia al paladar ,un abrazo y cariños.
RăspundețiȘtergereAş devora aşa ceva. Super!
RăspundețiȘtergereFetelor va multumesc pentru urari desi cu intarziere,dar am avut multe pe cap plus probleme cu calculatorul.
RăspundețiȘtergereIonela,intr-adevar e bun chefalul!
RăspundețiȘtergere