Chiflele astea,sau painici, le-am vazut prima oara pe blogul lui Fimere .Ea spune ca la randul ei le-a vazut pe site-uri malaeziene,unde sunt ceva obisnuit.Nu am folosit reteta ei de aluat ci reteta de la chiflele mele cu usturoi si verdeturi, cu cantitatile injumatatite,in schimb am folosit modul de construire ,ca sa zic asa al painicilor care mi s-a parut spectaculos.
INGREDIENTE:
masura 1 cana=240 ml
-2 cani cu faina (300 g)
-1 plic drojdie uscata ,7g
-1 ou
-2/3 cana lapte ,(160 ml)
-3 Lg (linguri) ulei
-1 Lg zahar
-1 lg (lingurita ) sare
-2 catei usturoi
-1/2 lg cimbru
-12 carnaciori oltenesti(cam de 15-17 cm lungime )
-1 ou batut cu putin lapte pentru uns
-parmezan ras
MOD DE PREPARARE:
Eu am facut aluatul in masina de paine,punand ingredientele pentru aluat in ordinea indicata:lichidele,oul,sare ,zahar,usturoi zdrobit,cimbru,faina,drojdie.
Aluatul se impate in 12 bile si se intinde fiecare in forma ovala,cam de dimensiunea carnaciorului.
Puteti servi ca atare sau acompaniate de o salata.
Asta ca sa vedeti ce pufoase sunt.
Ahaaa,deci de aici mirosea a paine calda si a carnaciori.Apetisant arata,fiindca sunt prima imi permit sa fur o painica intreaga!
RăspundețiȘtergereprima data cand le-am facut,acum cateva zile,am mancat fiecare cate 4.
RăspundețiȘtergereMinunate!Si aluatul e deosebit! Si gur sunt bune calde! Vin si eu cu Vio!
RăspundețiȘtergerebravo à toi ma chère pansy ils sont très réussis, j'aime beaucoup la pâte que tu as utilisée
RăspundețiȘtergereencore mille bravo
bonne soirée
fetelor ,va astept ! mai pun de-o tura !
RăspundețiȘtergeremerci fimere ! tu es tres gentille !les petit pain sont extraordinaire !
RăspundețiȘtergerepardon pour le pluriel !
RăspundețiȘtergereEu le-am facut sub numele de cosite a la mudj@hista de pe culinar.Sint tare bune ca pachetele la gradita,schoala,job,travel.Arata frumoase painicile tale.O zi frumoasa!
RăspundețiȘtergerecu siguranta le probez acu ca ai facut tutorial la ansamblare...
RăspundețiȘtergereFoarte fain ti-au iesit.Demult vreau si eu sa le fac.
RăspundețiȘtergereSa ai o zi frumoasa.
Ce bine arata....daca mai ai vin si eu!Te pup si o saptamana minunata in continuare.
RăspundețiȘtergereFoarte faine, nota 10 cu felicitari!
RăspundețiȘtergereTe-ai specializat in prepararea chiflelor..........foarte frumoase si sunt convinsa ca tot atat de gustoase.
RăspundețiȘtergereZi buna!
Bravissima!foarte aratoase si in acelasi timp pofticioase.Am ajuns tarziu asa?cand mai faci basta ca ma strigi ca eu te aud!!!?
RăspundețiȘtergereAm si eu un site de Filme Online Gratis si anume www.filme-online-gratis.com
RăspundețiȘtergereDaca doresti un link sau banner exchange si noi te rog sa vizitezi http://filme-online-gratis.com/blog/linkbanner-exchange/
sau sa ma contactezi pe mess la id : filme_online_gratis
O zi frumoasa in continuare!
excelent!
RăspundețiȘtergerela noi, ca sa ma exprim asa,
e varianta de crenvursti in foietaj,
dar cred ca le dai clasa cu acesti carnaciori!
Dar ce bine arata! Si ce sectiuni pofticioase!
RăspundețiȘtergeremultumesc fetelor ! da'tare mult ne-au placut !
RăspundețiȘtergereCe frumoase sunt! Ma faci sa poftesc si nu am voie la dieta amestecul cu acesti carnaciori!.... Poate ma incumet sa fac alor mei o transa. Pana una-alta, felicitari!
RăspundețiȘtergereSuper Panseluto,
RăspundețiȘtergereM-ai lovit unde ma doare.:)
Ingenioasa idee,arata tare bine,am sa le fac si eu.Te pup si o zi frumoasa!
RăspundețiȘtergerearata tare bine,pufoase si yummy.mi-ai facut pofta.cred ca mergeau bine in timpul meciului dar dehhhh daca n-am avut acces la reteta .pupici
RăspundețiȘtergere