Un fel extrem de gustos si foarte usor de facut. Alaturarea cu branza gorgonzola ii da o savoare deosebita, asa ca eu zic sa incercati muschiuletii gatiti astfel.
INGREDIENTE:
-2 muschiuleti de porc
-75 g gorgonzola (jumatate de cutie )
-2 linguri sos de soia
-ierburi de Provence
-unt
-sare, piper si ce condimente mai doriti dumneavoastra, dupa gust
MOD DE PREPARARE :
-ierburi de Provence
-unt
-sare, piper si ce condimente mai doriti dumneavoastra, dupa gust
MOD DE PREPARARE :
1.Muschiuletii i-am crestat pe lungime, i-am stropit cu sos soia, i-am masat putin, apoi i-am presarat cu piper si ierburi de Provence, apoi i-.am umplut cu gorgonzola si i-am inchis legandu-i cu sfoara.
2. Am incins vasul zepter(in cazul meu) sau o tigaie aderenta,sau gratarul, dupa preferinta, cu o nuca de unt, am presarat muschiuletii pe deasupra cu piper si putina sare si i- am fript , aproximativ 5 minute pe fiecare parte (pana carnea se albeste pana la mijloc). In privinta condimentelor, puteti improviza dupa dorinta. Untul si gorgonzola care se topeste in tigaie, fac un mic sos foarte gustos, numai bun de stropit carnea in farfurie, in momentul servirii.
3. Serviti cu o salata sau garnitura dorita.
Multumesc de tratatie, m-am servit deja :)
RăspundețiȘtergereStiu cum e si mi se pare un deliciu culinar. Eu l-am servit cu ciupercute in sos de smantana cu gorgonzola si un vin alb demi si a mers de minune.
Te pup si iti doresc o seara frumoasa.
dana draga si eu sunt fan gorgonzola.cred ca a fost grozava cu ciupercutele cu sosul ala delicios.
RăspundețiȘtergerePansy pune o portie bine, bine deoparte ca miercurea viitoare iti bat la usa:) arata bestial. Pups
RăspundețiȘtergereyafa,tu ma minti !adevarat ? abia astept !
RăspundețiȘtergereCe grozavie acolo in farfurie.Un adevarat festin culinar.
RăspundețiȘtergeredraga haplea,cum am mai zis am devenit fan gorgonzola asa ca o incerc cu toate cele.
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergere