marți, 5 octombrie 2010

Meniu de weekend ploios da'vesel

Iaca a trecut si weekend-ul asta si eu postez abia acum.Weekend-ul a fost vesel da'cu niste dureri de spate corespunzatoare.
-suberek-uri pentru dimineata si seara,cu iaurt.
-calamari umpluti,reteta urmeaza s-o postez

-vinete impanate cu rosii si mozzarella (si reteta asta urmeza) si filet mignon cu gorgonzola
-iar ca desert am avut prajitura lissei,pe care am reusit s-o dovedim in cele din urma.

17 comentarii:

  1. Ma holbez la meniul tau vesel,
    colorat si groaznic de apetisant...
    si salivez de numa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pansy everything is delicious.
    Regards

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow.............ce de bunaciunu............care mai de care mai aspectoasa si mai gustoasa.
    Te astept la cules de premii , ca doar e toamna nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pansyyyyy, eu ma mut mai aproape de tine! Cu orice risc! Oricum, te rog schimba titlul blogului in "La Pansy Restaurant" sau "Pansy's", cum vrei tu. Arata divin preparatele facute de manutele tale!

    RăspundețiȘtergere
  5. thx fetelor !
    maria trec acusica pe la tine !ca sa nu zic ca in loc de premii am citit prune !hi,hi...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce de bunetati, aspectoase si apetisante!
    Eu ma opresc la prajitura! hahahaha

    RăspundețiȘtergere
  7. mmmmmmmmmm........ce veselie e pe acolo pe la tine prin bucatarie

    RăspundețiȘtergere
  8. un menu tout en saveurs!!!!j'aime beaucoup
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  9. mmmm , ce meniu extra, suberecurile alea ma innebunesc, n-am mai mancat de o vesnicie.Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata bine totul dar prajitura este bestiala!
    Mi-ai facut pofta de niste Suberek-uri cu branza....cand am timp am sa le incerc.
    Astazi am pus pachetul la Posta (EMS)au spus ca dureaza de la 4 la 5 zile.
    O zi buna in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu sunt modesta,dupa cum ma stii :)
    Asa ca te rog serveste-ma cu un suberek.
    Bravo pentru gateli !

    RăspundețiȘtergere
  12. Pansy, ce meniu exuberant! Eu am ramas cu ochii si gandul la vinetele alea cu rosii si mozzarela. De-abia astept reteta de la tine, mai ales ca am niste rezerve de banzica si nu stiam ce sa fac. Felicitari si pentru prajitura aceea deosebita. Iau si eu o felie pentru ziua de azi, cand fac exceptie de la dieta, deh macar o data in an.

    RăspundețiȘtergere
  13. Lia draga,facem suberekuri cand vin la baia mare.

    RăspundețiȘtergere
  14. elena draga,ti-am simtit lipsa de pe aici.ma bucur ca te-ai intors.vinetele am sa le postez chiar astazi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Calamari umpluti?woow abia astept reteta,iar prajitura e dementiala!

    RăspundețiȘtergere
  16. gabriela,maine rmaa reeta de clamari,n-am avut timp s-o scriu.prajitura e intr-adevar foarte buna.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...