Iaca a trecut si weekend-ul asta si eu postez abia acum.Weekend-ul a fost vesel da'cu niste dureri de spate corespunzatoare.
-suberek-uri pentru dimineata si seara,cu iaurt.-calamari umpluti,reteta urmeaza s-o postez
-vinete impanate cu rosii si mozzarella (si reteta asta urmeza) si filet mignon cu gorgonzola
-iar ca desert am avut prajitura lissei,pe care am reusit s-o dovedim in cele din urma.
Ma holbez la meniul tau vesel,
RăspundețiȘtergerecolorat si groaznic de apetisant...
si salivez de numa!
Pansy everything is delicious.
RăspundețiȘtergereRegards
Wow.............ce de bunaciunu............care mai de care mai aspectoasa si mai gustoasa.
RăspundețiȘtergereTe astept la cules de premii , ca doar e toamna nu?
Pansyyyyy, eu ma mut mai aproape de tine! Cu orice risc! Oricum, te rog schimba titlul blogului in "La Pansy Restaurant" sau "Pansy's", cum vrei tu. Arata divin preparatele facute de manutele tale!
RăspundețiȘtergeredelicios si savuros,again!:)
RăspundețiȘtergerethx fetelor !
RăspundețiȘtergeremaria trec acusica pe la tine !ca sa nu zic ca in loc de premii am citit prune !hi,hi...
Ce de bunetati, aspectoase si apetisante!
RăspundețiȘtergereEu ma opresc la prajitura! hahahaha
mmmmmmmmmm........ce veselie e pe acolo pe la tine prin bucatarie
RăspundețiȘtergereun menu tout en saveurs!!!!j'aime beaucoup
RăspundețiȘtergerebonne soirée
mmmm , ce meniu extra, suberecurile alea ma innebunesc, n-am mai mancat de o vesnicie.Te imbratisez
RăspundețiȘtergereArata bine totul dar prajitura este bestiala!
RăspundețiȘtergereMi-ai facut pofta de niste Suberek-uri cu branza....cand am timp am sa le incerc.
Astazi am pus pachetul la Posta (EMS)au spus ca dureaza de la 4 la 5 zile.
O zi buna in continuare!
Eu sunt modesta,dupa cum ma stii :)
RăspundețiȘtergereAsa ca te rog serveste-ma cu un suberek.
Bravo pentru gateli !
Pansy, ce meniu exuberant! Eu am ramas cu ochii si gandul la vinetele alea cu rosii si mozzarela. De-abia astept reteta de la tine, mai ales ca am niste rezerve de banzica si nu stiam ce sa fac. Felicitari si pentru prajitura aceea deosebita. Iau si eu o felie pentru ziua de azi, cand fac exceptie de la dieta, deh macar o data in an.
RăspundețiȘtergereLia draga,facem suberekuri cand vin la baia mare.
RăspundețiȘtergereelena draga,ti-am simtit lipsa de pe aici.ma bucur ca te-ai intors.vinetele am sa le postez chiar astazi.
RăspundețiȘtergereCalamari umpluti?woow abia astept reteta,iar prajitura e dementiala!
RăspundețiȘtergeregabriela,maine rmaa reeta de clamari,n-am avut timp s-o scriu.prajitura e intr-adevar foarte buna.
RăspundețiȘtergere