INGREDIENTE :
ptr 6 portii :
-3 vinete nu prea mari,mai degraba mici
-4 catei mari de usturoi
-ulei de masline
-1 Lg otet balsamic
-ierburi de Provence
-4 rosii carnoase
- aprox 200 g mozzarella
-aprox 150 g cascaval
-sare,piper
MOD DE PREPARARE :
-se prajesc vinetele pe ambele parti,in putin ulei,ca la musacaua de vinete.Operatia asta poate fi facuta si la cuptor,asezate in tava si stropite cu ulei de masline.Eu am ales prima varianta pentru ca mi se pare ca sunt mai bune vinetele asa.Apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei (sau puteti folosi hartie de copt ) si se ung cu un amestecat facut din usturoiul zdrobit si frecat cu uleiul de masline,sare si otetul balsamic,la care adaugam ierburile de Provence.
-in fiecare crestatura se pune o felie de rosie si o felie de mozzarella.Eu am alternat mozzarella cu cascaval.Adica intr- crestatura rosie cu mozzarella in urmatoarea,rosie cu cascaval.Data viitoare am sa incerc cu mozzarella si gorgonzola.
-se pun in cuptor la 200 * aproximativ 30 de minute,sau pana branza se topeste frumos si se aureste putin
Se serveste ca atare sau ca si garnitura la friptura.Noi le-am mancat alaturi de filet mignon umplut cu gorgonzola |
encore une délicieuse façon de préparer l'aubergine, j'aime beaucoup
RăspundețiȘtergerebonne soirée
wooow,wooow ce bine arata!!!Ma faci sa inghit sec la ora asta!!!Felicitari!
RăspundețiȘtergerefimere,bonne soiree a toi aussi.c'est vrai que j'aime bien les aubergines.
RăspundețiȘtergeredraga mea judy,multumesc !
RăspundețiȘtergereNici nu se putea un sfarsit mai delicios, pentru vinete.Simple si bune!
RăspundețiȘtergereLe simt gustul in gura...........ce pofta mi-ai facut.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Ce apetisante sunt! Super!
RăspundețiȘtergereCe bine arata si ce apetisante sunt!Iti doresc o zi minunata
RăspundețiȘtergereGrozav mai arata si nu inteleg cum de nu am vazut reteta la Cami. Neaparat fac si eu din ultimele vinete din gradina de la prietena mea, dar facute la cuptor. Multam pentru reteta aceasta apetisanta.
RăspundețiȘtergeremultumesc fetelor!
RăspundețiȘtergereelena draga,pe blogul lui cami apareau ca si garnitura la o friptura.ea le-a facut la cuptor,usor stropite cu ulei si le-a pus doar mozzarella,e o mica diferenta si la condimente.nu mai tin minte daca ea a folosit usturoi dar merge bine de tot cu vinetele astea.
RăspundețiȘtergereFaina idee de vinete impanate.Arata tare bine si cu siguranta o sa-mi fac din ultima vinata ramasa.O zi faina.
RăspundețiȘtergereparadisiaco nu pot decat sa spun ca merita.ia-ti riscul!
RăspundețiȘtergerePansy draga,grozave ti-au iesit.Da si eu am pus usturoi, numai ca nu le-am prajit si fara cascaval, economie de calorii.Sincer nu este necesar, vinetele absorba prea multa grasime...I pup you to. Un sfirsit de saptamina minunata,Cami
RăspundețiȘtergerePS: Vezi ca daca apesi pe CAMI in post sus, nu merge linkul, situl...
RăspundețiȘtergerepupu-te cami ! am remediat problema.
RăspundețiȘtergerej'aime beaucoup l'aubergine et ta recette doit être délicieuse.
RăspundețiȘtergereA essayer bientôt.
Bon week-end.
Cami draga,eu am folosit si cascaval pentru ca nu am avut suficienta mozzarella.
RăspundețiȘtergerebon week-end a toi aussi ,nadji !
RăspundețiȘtergereVinetele sunt preferatele noastre.Arata tare bine.
RăspundețiȘtergerehaplea sa stii ca merita incercate.da'sa stii ca mi-e destul de la neindemana sa-ti spun haplea.poate ai si un alt nickname.
RăspundețiȘtergereApetisant mai arata vinetele tale!Mi-ai facut o pofta... :)
RăspundețiȘtergerepica,daca complimentul vine de la tine.va sa zica e de bine fetelor !
RăspundețiȘtergere